A csokinyuszin túl - cukormentes húsvéti meglepik

Megjelent: 2016.03.26. 15:55

Mielőtt figyelmetekbe ajánlanék néhány cuki, ám garantáltan kalóriamentes húsvéti ajándékot, szögezzük le: a csokinyuszival sincs abszolút semmi baj, sőt! Vegyük inkább úgy, hogy nyúl pajti (és természetesen az egész kísérő állatsereglet: bárányok, kiscsibék, tojások) PLUSZ ezek az apróságok együtt biztosan jókedvre derítenek majd még akkor is, ha tudjuk, hogy a locsolók ádáz serege pacsuli illattal felfegyverkezve már úton van felénk...

chocolate-gold-bunny2.jpg

 

1. Snoopy húsvétja

A Butlers idén a hagyományos húsvéti motívumokat a hónapok óta töretlen népszerűségnek örvendő Snoopy-tematikájú kollekcióval ötvözte, és milyen jól tette! Nekem végül egy ajtódísz á la Peanuts landolt a kosaramban, de a csokitojás-gyűjtő kosárkától kezdve a kistányéron át megannyi vidám felületen megjelenik kedvenc kutyusunk. Butlers húsvéti termékpaletta ITT.

 

2. Nyuszi hopp!

Kedvenc natúr kozmetikumaink gyártója, a Lush, ezúttal a vidám kis fürdőbomba-tojások mellett (melyekről bővebben tavalyi posztunkban olvashatsz ITT), többek között egy Bouncy Bunny névre hallgató, nyuszi alakú tusfürdőzselével rukkolt elő húsvétra készülve. Bár a műanyag (természetesen újrahasznosított) tégelyből előbuggyanó barátunk első blikkre kicsit furcsán folyósnak tűnhet, a friss narancsos illat hamar feledteti a furcsa látványt. Különösen akkor, ha kis időre betesszük a hűtőbe/mélyhűtőbe, hiszen onnan kivéve később nemcsak egy szilárdabb nyuszi, hanem egy hűsítő tusolás is vár ránk, miközben narancsolaj valamint ásványi sókban és vitaminokban gazdag ír moszat gondoskodnak bőrünk kényeztetéséről. 

Ne feledkezzünk meg a húsvéti kínálatban a visszatérő kedvencekről sem, ilyen például az Over The Rainbow szappan, mely rózsa és mandarin illatot kölcsönöz használójának minden tavaszi reggelen. A teljes kínálatot ITT találod.

img_4259_1.jpg

 

3. Ej, mi a kő!

A képen látható sárga tyúkanyóra a DM-ben találtam rá, és bár kissé gőgösen néz a körülötte lévőkre, összebarátkoztunk, és most a konyhám kedvenc húsvéti dísze.

img_4294.jpg

 

Tyúkanyóval vagy Snoopy-val, cukorral vagy cukor nélkül, a lényeg, hogy legyen napsütéses és boldog a húsvétotok! :)

 

Szöveg és képek: Panni

 

Borítókép: mix96buffalo.com

Butlers képek: butlers.hu

 

És ezt olvastad már?

UP&DOWN - (V)ÍZKERESZTBEN

A JÓKISLÁNYOK RITKÁN CSINÁLNAK TÖRTÉNELMET - GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR

HELLÓ TAVASZ! - AZ ÉVSZAK LEGMENŐBB KONCERTJEI

MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL A FUNKCIONÁLIS EDZÉSRŐL

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr458527738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása