5 nevetségesen elképesztő vállalkozás

Megjelent: 2015.04.15. 12:20

Valahol az emberi hülyeség és a kreativitás egészen vékony határán rengeteg olyan dologgal találkozhatunk, amit meglepő módon embertársaink alkottak, de valahogy a mi fejünkből nem pattant volna ki ennyire elvetemült ötlet. Az egy dolog, hogy nagy az a bizonyos állatkert, de amikor kiderül, hogy ezeknek a "találmányoknak" piacuk van, rájövünk: baromi kicsi a kerítés...

vallalkozas.jpg

INGYEN KEBLEK (HU)

Ha kedves, dekoratív lány vagy, de legalábbis te annak tartod magad, és majd megdöglesz egy igazi műciciért, de nem akarsz spórolni, akkor egyszerűen csak jelentkezz be, tölts fel egy "annyira-szükségem-van-új-keblekre-mert-ez-nézd-milyen-pici" címszóval ellátott képet és várj, mert az oldal hemzseg a nőket meg nem kapó, fizetős lányokra költeni nem szerető alakokkal, akiknek legalább 5000-et muszáj adniuk. Egy gagyibb, kuponos mell úgyis megvan 200 alatt. Ebből persze még mindig nem lehet eldönteni, hogy a platform a női vagy a férfi hülyeségre épít-e inkább, illetve ebben a helyzetben ki ver át kit? A lány csábítja, majd eldobja a "lúzer szponzort" vagy a lúzer jut 5000-ért olcsó nőhöz? Mindenesetre regisztráció nélkül is fent vannak a wannabe dús keblűek, ami csak akkor igazán ciki, ha a 60 éves ex-takarítónőtök is ott mosolyog, szerencsére a saját melltartójában...  Ha képekre vágysz, akkor ITT találod őket.

CSIRKEBÉRLÉS: RENT-A-CHICKEN (USA)

Ha egyszer, egy nap arra ébrednél, hogy ha csak meglátod a KFC logóját, könnybe lábad a szemed, és ellenállhatatlan vágyat érzel aziránt, hogy egy kedves, tollas lény kapargassa reggel a takaródat a napi betevő mag reményében, akkor bizony szükséged van egy igazi tyúkra. Persze semmi sem lehetetlen, ahogy ez sem. Amerikában ugyanis bármikor bérelhetsz egy csirkét, ha közelről akarod érezni, mi is az a baromfitartás. 250 dollárért egy egész nyárra a tied lehet a csipogó jószág, akit persze nem ehetsz meg akkor sem, ha már az agyadra megy a lábatlankodásával. Bátrabbak INNEN kakast is lízingelhetnek, ha uncsi az ébresztő...

 

TÁNYÉRTÖRÉS: THE SMASHING PLACE (J) 

Biztos minden ember érezte már azt idegességében, hogy legszívesebben egy egész étkészletet odahajítana valakinek a fejéhez. Na de akkor az el is törik, és lehet venni újat. Pontosabban lehetett eddig! Mert most már erre is külön helyet nyitottak Japánban, ahol semmi más dolgod nincs, mint elképzelni annak a valakinek az alakját, akit igazán szívesen péppé vernél. Agrsszió levezetve, porcelán készlet megkímélve, és még csak takarítanod se kell! Ha legközelebb felhúz (márpedig megteszi...) akkor csak be a kocsiba és irány az egyik  tányértörő-bár! 

break_club.jpeg

SZELLEMTÚRÁK: GHOST TOUR (USA) 

Egy középkorú amerikai család igencsak morbid fába vágta a fejszéjét: felvásárolta a legtöbb olyan elhagyatott kórházat és elmegyógyintézetet, ahol a legendák szerint szörnyű dolgok történtek, majd megnyitotta azokat a közönség számára. Ezentúl akinek kedve van egy kis rettegéshez, egy "tárlatvezetővel" bejárhatja a leginkább kísértett részeket. Az egyik ilyen helyen még labdákat is lehet kapni, ugyanis a tüdőbajban, rettenetes körülmények között elhunyt kisgyermek szellemének az a kedvenc játéka. A szó szerint haláli túra díja pedig több százezer forintnak megfelelő összeg (plusz a labda), amiből mégcsak leosztani sem kell, hiszen gyakorlatilag nincsen kinek. Kegyeletsértés, arról nem is beszélve, hogy emberek kínhalálából megélni elég undorító dolog, úgyhogy igazán megérdemelnének egy kis kísértetjárást... 

ghost.jpg

+1: BO-CSI (BOldog CSIrke - HU) 

Ennél a vállalkozásnál kicsit bajban vagyok, mert a kezdeményezés, hogy szűkös ketrecek helyett rendes kertekben tartják az állatot és a termék minősége igencsak jó, de a kommunikációban többször boldogan meghaló csibéről már szó szerint nem lehet több bőrt lehúzni. Ott kezdődik, hogy a név választásánál elnézést kérnék a szerencsétlen állatól, amihez korábban egy bódéból lehetett hozzá jutni. A bódé ajtaján pedig egy boldogan napozó madár úszkált a vízben a következő felirattal: Napos csibe grillezve! (Remélem, mindenkinek leesett a napon sülő, pár napos csibe szóvicce). És amikor felmentél a honlapra, ami sajnos épp átalakítás alatt van, ez a szöveg fogadott:

"A boldog csirke több napfényt és szabadságot élvez társainál. Kapirgálhat, ha kedve tartja és aranysárga kukoricával, jófajta gabonával tömheti a begyét. Bár a vidám történetnek vége szakad egyszer, azért a boldog csirke korára is büszke lehet, hiszen 45 nap után, épp a legfittebb állapotában kerül feldolgozásra... "

bocsi.jpg

Nem találok szavakat, de sikeres, mert egy életre megjegyeztem, és hogy őszinte legyek, előnyben is részesítettem a vásárlásnál. Lehet, pont ez volt a sötét cél...    ITT nézheted meg tüzetesebben.

Pozsgai Brigitte

 

Biznisz iz biznisz:

Mit tudsz venni 1 dollárért a világ különböző részein?

Reagan füstös múltja

5 tipp a legjobb éttermekhez Olaszországban

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr657336210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Suvahe · http://suvahe.blog.hu/ 2015.04.16. 12:48:38

Definíció alapján én egy Boldogcsirke vállalkozásban működöm...

Nanenáné 2015.04.17. 11:23:31

Amióta a SIÓ reklámot megláttam a boldog gyümölcsökről, én már semmin sem csodálkozom.

FikkFakk 2015.04.18. 23:40:44

$250 bercsirkeert? 1Itthon 000 forintert elot vehetsz, es dragat mondtam.

Bakker, minosegi tartalmat irt itt ossze valaki...

FikkFakk 2015.04.18. 23:41:06

Itthon 1000 forintert

FikkFakk 2015.04.18. 23:41:43

Ja, hogy ez nevetseges. Ugy mindjart mas.
süti beállítások módosítása