ANTRÉ fashion - a szabályosan légies

Megjelent: 2015.02.23. 08:00

Nemrégiben egy igazán különleges divatbemutatóra volt szerencséje eljutnia a Colorcam csapatának, velem egyetemben. Lássuk miről is volt szó!

antre.jpg 

Az ANTRÉ Fashion első, nem mindennapi divatbemutatóját február 12-én tartotta egy belvárosi impozáns fotóstúdióban. A divatbemutató modelljei az E-Mancik Színházi Manufaktúra színésznői voltak, ők mutatták be az ANTRÉ első ruha- és ékszerkollekcióját egy különleges kortárs verses performance formájában. A versek a mai Nőkről nekünk Nőknek szóltak, mindezt ANTRÉ női ruhákban előadva.

10372569_387732721400494_7295168620022513406_n.jpg

Jómagam az ANTRÉ-kompozíciókat mindenekelőtt azokon tudom elképzelni, akik nem szeretnek feszengeni a öltözékükben és a pamutból készült ruhákat részesítik előnyben, mindezt egy kis geometrikus játékossággal fűszerezve. Az én ízlésemnek túlságosan is kényelmesek ezek a darabok, valahogy azt érzem, lehetne még beléjük csempészni némi komolyságot és eleganciát azzal, hogy nem mindegyik légiesen könnyű. Azt gondolom, hogy nem mindenkinek áll jól egy tiszta pamut overáll, inkább csak azoknak, akik az ehhez megfelelő "futóművel" rendelkeznek. Persze nem csak overállt találunk az ANTRÉ-nál, hanem különböző felsőket, szoknyákat, nadrágokat és egyedi ékszereket is.

antre3.jpg

A divatbemutatón lehetőség volt a ruhák, ékszerek megtekintésére, felpróbálására, illetve beszélgethetünk a márka képviselőivel is. Mindeközben a Tütü Lébár jóvoltából folyamatosan frissíthettük magunkat a legfinomabb helyben préselt gyümölcs- és zöldéglevekkel. Nekem igazán egy ízlett, a gránátalmás-variáció, a többi számomra vagy nagyon zöld vagy nagyon egészséges volt, de az biztos, hogy a bőröm szebb lett másnapra a sok vitamintól! Éppen most megyek keresztül egy kéthetes méregtelenítési folyamaton, így jó tudni, hogy csak elugrom a "Pozsonyira", és elhozom a napi zöldség- és gyümölcslé adagom.

10998667_387731831400583_5690647696739777416_n.jpg

Most pedig nézzük, hogy at ANTRÉ-s lányok hogy mutatják be saját magukat a nagyközönség számára.

Zsanett, márkamenedzser:
Az ANTRÉ ruha- és kiegészítő kollekciónkat azoknak az aktív életet élő hölgyeknek álmodtuk meg, akiknek ebben a rohanó világban kényelmes, ugyanakkor egyedi és nőies ruhadarabokra van szükségük. Az hogy valami laza, még nem jelenti azt, hogy nem lehet nőies... mi ezt a két nagyon fontos tulajdonságot ötvöztük kollekciónkban. Ezenkívül fontos számunkra a természetes alapanyagok használata és a különleges szabásminták beépítése a ruháinkba. Kívánjuk, hogy az ANTRÉ ruhákat, kiegészítőket viselő hölgyek büszkén és megelégedve képviseljék a márkát.

antre_2.png

Anka, divattervező:
Amikor elkezdtünk azon gondolkodni, hogy mi az, amit az ANTRÉ-val képviselni tudnánk, már tudtam, hogy egy nagyszerű dolog van kialakulóban. A tervezői munka gyakran nagyon nagy gesztusokat kíván, ami sokszor elnyomja a praktikumot. Az ANTRÉ-ban viszont az esztétikum nem veszi át az uralmat, mert beletesszük a Nőt.  Sokat jelent számomra, hogy ennyire komplex dolgot tervezhetek. Mindig meg kell találnom az egyensúlyt a kényelem és a szépség között. Itt egyik sem győzheti le a másikat, mind a kettőnek ugyanolyan erővel kell jelen lenni a ruháinkban.  
Az anyagválasztásnál számomra fontos az összetétel, hiszen nem csak a szabásvonalakkal lehet a kényelmet szolgálni. A természetes alapanyagok egészen más érzetet adnak. Valóban képes lesz a ruha együtt lélegezni viselőjével. A könnyű viselet viszont nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a különleges szabásvonalakról. A futurisztikus geometrikus világ engem mindig vonzott. A határozott vonalak számomra az erőt sugározzák, a hajtásokkal pedig izgalmas felületeket és formavilágot igyekszem kialakítani a ruhákon.

Füfü, ékszertervező:
Harmadikként csatlakoztam az ANTRÉ csapathoz, ekkor már az alapkoncepció megszületett: a nőies, szép és egyben kényelmes (szabadidő) ruhák tervei már körvonalazódtak, sőt pár mintadarab el is készült. Az ihletforrás így adott volt - a geometrikus vonalak, természetes anyagok, minimalista színkombinációk alapján kellett a ruhákhoz illő ékszereket megálmodnom. Ezen a területen is fontos volt a természetesség és a kényelem - és ami végül kialakult, az a fa, textil és fém különböző izgalmas, olykor játékos találkozása a nyakláncokban, gyűrűkben, fülbevalókban és karkötőkben.

antre_4.jpg

 

Nőnap alkalmából 2 napra ANTRÉ POP UP STORE nyílik a Tütü Lébár és Kávé mellett március 7-8-án 10:00-19:00 között. Az eseményről részletesen ITT.

 

Nikolett N. Styling

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr757183177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása