Ha a sellőknek ilyen hangjuk lett volna, nem maradtak volna tengerészek...

Megjelent: 2014.12.15. 19:02

Izgalmas tehetség készülődik megmutatni magát, ezúttal szólóban, a nagyérdemű közönség előtt. A pici, ám annál nagyobb hanggal megáldott lány december 18-án 20:00 órakor lép színre az Anker Klubban, ahol biztos, hogy mindekit magába bolondít majd... 

10704422_744603808922097_8891444422963070347_o.jpg

Knoll Gabi egyedi hangját jól ismerhetjük a hazai rádióknak, tv csatornáknak, és nem utolsó sorban tehetségének köszönhetően. A fiatal énekesnő volt már 'cool listás', énekelt Társas Játék főcímdalt Pásztor Anna oldalán, fellépett a világhírű Tegan and Sara előtt, koncertezett az Mr2 Akusztik legendás 8-as studiójában, és évekig volt az Egy Másik Zenekar frontembere. Röviden így lehetne jellemezni az utóbbi időszakot, amit nem átall megspékelni még egy-két dologgal. 

Tavaly a Sweet Memories című lírai, kicsit sírós számával örvendeztetett meg minket, a 2015-ös évre pedig számtalan izgalmas projektet tartogat, melyeknek egy  kicsit bensőségesebb beharangozója lesz ez a kis koncert. Nagyon várjuk, mik lesznek azok, ugyanis a művésznő minden részletre ügyel, legyen szó zeneírásról, éneklésről vagy az öltözéke darabjairól. Mindezekkel elég korán sikerült elérnie a szakma elismerését, amit nem is csodálunk.

image_6.jpg

Zeneileg is igazán nagy bulinak nézünk elébe: Klasszikus, dögös R'nB dalokat hallhatunk az énekesnő interpretálásában, amihez az elektronikus zenei műfaj különböző stílusjegyeit mosta össze. Rihanna-tól kezdve Disclosure számokon át mindenféle érdekesség lesz. A hangulatot a Plastic Heaven formációból ismert, Myra és a Cloud9+ MC-je, Skeeny Boy fokozza Gabi oldalán.

 Brigitte Pozsgai

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr876985431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása