Alíz Sütiországban

Megjelent: 2014.11.08. 01:09

“Let's face it, a nice creamy chocolate cake does a lot for a lot of people; it does for me.” (azaz “Lássuk be, egy finom, krémes csokitorta sokunkért rengeteget tesz, ahogy értem is”). Ezzel az Audrey Hepburntől származó idézettel nagyon kevesen vannak, akik nem értenek egyet, különösen így, a tél közeledtével. Garantáltan sikeres hétvégi program lehet hát, ha ellátogatunk a város valamely cukrászdájába. De melyikbe? Merthogy szerencsére a nagy nevek mellett egyre bukkannak fel az újabb és újabb süteményes és tortás helyek, melyek lépést tartva az aktuális trendekkel sokszor valami forradalmi finomsággal rukkolnak elő. Az ízhatást mellett ma már elengedhetetlen a dizájn, és így egy igazán jó édesség majd minden érzékszervünket rabul ejti.

fotó 2 copy.JPG

Ezen a hétvégén (november 8-9.) nem kell azon törnünk a fejünket, hogy hol fogyasszuk el azt a bizonyos csokis süteményt; elég, ha ellátogatunk az Iparművészeti Múzeumba, ahol gyönyörű környezetben közel 30 kiállító (Magyarország legjobb cukrászatai és cukrászati manufaktúrái) mutatják be édes remekeiket a SütniCake Sütemény és Tortafesztivál keretén belül. Macaron? Brownie? Cake-pop? Ha eddig még nem kóstoltad őket, itt a remek alkalom, hogy közelebbről is megismerkedjetek! Míg a kisebbek marcipán figurákat formáznak, szüleik elleshetik a bonbonkészítés vagy a cukorcsipke formázás rejtelmeit.

sutik.JPG

Az idén debütáló rendezvény az Alíz Csodaországban tematikára épít. Megcsodálhatjuk páldául a profi és hobbi cukrászok által a mese inspirálta legjobb alkotásokat, melyeket többek között a SUGAR! Cukrászda létrehozója, Horváth Eszter bírált el zsűritársaival. Semiképp se felejtsük el megnézni a flódnijáról városszerte ismert tortatervező, Raj Ráchel marcipánkép kiállítását sem!

image_5.jpeg
Időpont: 2014. november 8 - 9. (szombat-vasárnap)

Helyszín: Iparművészeti Múzeum

Nyitvatartás: Szombat: 9.00- 21.00 Vasárnap: 9.00- 20.00

Jegyárak:Felnőtt: 2.200 Ft. 6 év alatt ingyenes 6 év felett: 1.500 Ft Nyugdíjas: 1.500 Ft

További információk: www.sutnicake.hu vagy az esemény Facebook oldalán.

 sutnicake_plakat-e1415170974662.jpg

 

farkaspanni 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr586877199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása