Halloween kosztüm ötlet? Kérdezd a celebeket!

Megjelent: 2014.10.31. 09:00

Abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy a sztárok mindenből ki akarják venni a részüket. Ilyen eseményekkor, amikor beöltözőset játszhatnak, különösen viccesek tudnak lenni. Vagy szerethetők. Vagy furák.

501349-halloween-celebrities-617-409cover.jpg

Mutatom az én kedvenceimet, inspirálódjatok kedvetekre, még nem késő megvarrni azt az uszonyt!

Gwen Stefani gyerekei biztos imádják mamájuk "Cinderella" jelmezét. A Disney mese szereplők mindig ott vannak, ha kifogynánk az ötletekből, és nem szeretjük a véres jelmezeket.

hal2.jpg

Mariah Carey és Csokis Keksz férje...ja nem, bocs, a csokis keksz Mariah...Kissé összezavarodtam a kép láttán.

hal1.jpg

Nicsak, milyen meglepő, hogy egyesek a Halloweent is csak arra használják, hogy éjszakai pillangónak öltözzenek, mint ahogy egyébként is teszik, csak az alkalomra tekintettel egy szál fehérneműben indulnak útnak. Csokit vagy csalok!

hal4 jessica-white.jpg

Újabb pár, de ők kicsit ötletesebbek. A matróz és a sellő jópofa és egyszerűen megvalósítható Halloween jelmez. Éljenek a szerelmes párok, cukorkát nekik!

hal3.jpg

Paris Hilton nem tudom, hogy viccből, fricskából, vagy baráti gesztusként öltözött Miley Cyrusnak. Én mindenesetre jót röhögtem rajta, legalább az is kiderült, hogy az örökösnőnek nem csak rengeteg pénze, hanem humora is van...

hal5.jpg

A legötletesebb Iggy Azalea kosztümje, Szönyella de Frász eléggé jól áll neki, nem? Ha nektek is tetszik, igazából a legnagyobb  befektetés a paróka, a többit a nagyi gardróbjából össze tudjátok  ollózni.

hal6.jpg

A legfurább "jelmez" címet Heidi Klum nyerte el, bár ez már inkább totális átalakulás. Esküszöm, ez nem a Colorcam csapatának a műve:

hal7.jpg

Ha ti is átalakulnátok, keressetek minket Halloween alkalmával is! A jelszó:

TRICK OR TREAT!

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr286844093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása