Gyorshír - Lecsúsztunk a sajtótájékoztatóról, kijött a G3

Megjelent: 2014.07.01. 16:23
Írta: colorcam

A okostelefon imádók nagy napja volt ma, ugyanis bemutatták az LG legújabb zászlóshajóját a G3-at. Mi meg lecsúsztunk róla.

LG G3 4.jpg

Persze már korábban teszteltük a BÉTA változatot, úgyhogy nagy meglepetésben nem lett volna részünk. Mindenesetre megjött, itt van és őszintén...inkább ez mint az S5. 

Az egyre sivárabb okosteló piacon az LG inkább szerethető készülékeket kínál és próbálja funkcióit erőteljesen a felhasználóra szabni. Kényelmesebb gombelhelyezés, barátságosabb kezelőfelület. Nyilván ahogy fejlődik a technika úgy kerül minden készülékbe a jobb alaplap,processzor, kijelző kombó. Ahogy a G3-nál is.

LG G3 Simple spec-02.jpg

Sajtóanyag:

"Az LG Electronics (LG) hazánkban is bemutatta legújabb csúcskategóriás okostelefonját, az LG G3-at, amely az első világszerte elérhető telefon QHD felbontású kijelzővel, illetve ugyancsak az első olyan okostelefon, amelynek kamerájába lézeres autófókusz rendszer került. Az 5,5 hüvelykes Quad HD IPS kijelzővel, 3000 mAh-s akkumulátorral, 13 MP-es hátlapi kamerával felszerelt, Android 4.4.2 operációs rendszerrel érkező csúcskészülék kiemelkedő képességei mellett egyszerű, felhasználóbarát kezelhetőséggel és stílusos, fémes dizájnnal büszkélkedhet."

Szép dolgok ezek, de a nagy előrelépés majd a mostani akksik cseréje lesz és akkor talán nem kell töltővel élnünk a mindennapokban. De amíg az olajhoz hasonlóan biznisz, addig nem lesz változás se Amerikában se Koreában.

Update: Amint megkapjuk a készüléket, jön a teszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr876464431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása