Balaton Sound – A legcoolabb elektronikus zenei fesztivál

Megjelent: 2014.06.20. 23:21
Írta: colorcam

Zamárdi. Napfény. Zene. Hideg koktélok. Dübörgő koncertek. Őrjöngő tömeg. Mi kell még?

bsoundkesz.jpg

Zamárdi a Balaton déli patrján található város, amely a fesztivál előtt és után inkább egy csendesebb üdülőterület, mintsem buliközpont. Egy 3 km hosszú szabadstrand is üzemel a 10 km hosszú partszakaszon belül. De a legjobb hír azoknak akik autóval tervezik a buliig vezető utat, hogy a parkolás egész Zamárdiban ingyenes, szóval erre nem kell külön számolnunk a költőpénz kalkulálásakor.

A fesztiválon belül négy  helyszínen partizhatunk: a MasterCard Nagyszínpadon, a Party Arénában, a Telekom Teraszon, a Jagermeister Arénában, a Sziget Loungeban és a Roburon.  A címmel ellentétben egészen különböző zenei stílusok képviselői lépnek fel minden nap. Ez azért is jó, mert rengeteg féle emberrel találkozhatunk a fesztivál helyszínén, imádom ezt a színes forgatagot. Barátságok kötődnek, szerelmek szövődnek, szinte bármi megtörténhet, de egy biztos, itt nem fogsz unatkozni.

A személyes kedvenceim: Martin Garrix, Irie Maffia, Atealia Banks, Sven Vath, Akkezdet Phiai, Rita Ora, Brains, Marge, Karanyi. Bárki megtalálja a szívéhez közel álló fellépőket, olyan széles a paletta.

Itt a fesztiválszezon fiúk-lányok, buliszetteket bepakolni és irány Zamárdi!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr146389567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása