Tokaj Nyitány 2014 a BorJour szervezésében – péntek esti borkóstoló nem csak szakiknak

Megjelent: 2014.06.18. 13:06

A BorJour, mely 2005-ben Késői Szüret néven rádióműsorként indult, 2009-től már jobbnál jobb rendezvényekkel is megörvendezteti a hazai borkedvelő közönséget.

borjour.jpg

A rádiós adások célja: a mindennapok nyelvén, mindenféle rébuszok és sznob fellengzés nélkül beszélni a borról, népszerűsítve a minőségi, elsősorban magyar remekeket. A rendezvények ezen túlmenően lehetőséget nyújtanak a borkóstolásra, közelebb hozva egymáshoz ezáltal a borászt és a fogyasztót, mindezt egy baráti, könnyed este keretében. A helyszínek az esemény jellegétől függően változnak: most pénteken az Ybl Palota udvarán és termeiben fedezhetjük fel ezúttal a tokaji borvidék nedűit, sőt még egy ingyenes „Pezsgők Tokajról” mesterkurzuson is részt vehetnek az időben érkezők.

Helyszín: Ybl Palota, V., Károlyi M. u. 12.

Időpont: június 20., 18:00 - 22:30

A belépő 3500 Ft, mely tartalmazza a korlátlan kóstolót és ásványvizet.

REGISZTRÁCIÓ szükséges: info@borjour.hu

Web: www.borjour.hu

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/540144149424561/

Farkas Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr816340085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása