Május 30. és június 1. között ismét várja a hazai és nemzetközi ízek szerelmeseit az új formájában harmadszorra megrendezésre kerülő Gourmet Fesztivál. A szervező a fesztiválgyáros Sziget Kft, így profi rendezvényre számíthatunk ezúttal is.
A három napos programsorozat résztvevői a magyar gasztrovilág legjobbjai: szakmai díjas éttermek, neves borászatok, a legjobb cukrászatok valamint az ínyencek minden igényét kielégítő gourmet boltok, kézműves és bio manufaktúrák. Az idei év újdonsága a street food és a nemzetközi konyhák legkiválóbb magyarországi képviselőinek szereplése.Tavaly a gulyás, idén a rakott krumpli köré épül a kiállítás tematikája, a séfek saját fogásaik mellett ennek az ételnek a minél eredetibb elészítését kapták feladatul.
A kiállítók mellett különböző gasztro és zenei programokon is részt vehetünk, illetve találkozhatunk az idevágó tematikájú blogok képviselőivel is. A rendezvény háziasszonya és házigazdája is két híressé vált blog alkotója: Mautner Zsófia (Chili&Vanília) és Jókuti András (Világevő).
Farkas Anna
Nyitvatartás: 2014. május 30 – június 1., Péntek- Vasárnap 12:00 - 23:00
Jegyek (3.300 Ft/nap, 6.500 Ft/bérlet):