A világ legjobb rooftop bárjai

Megjelent: 2014.05.13. 18:17
Írta: colorcam

Az úgynevezett tetőbulik itthon is egyre népszerűbbek. Ugyan kicsit megkésve, de hozzánk is megérkezett a város feletti chill. Tavaly előtt szinte egyeduralkodóként csak a Sky Bar kínálta a rooftop életérzést, tavaly viszont már a Naphegy Oxygen tetején a Teraszon, vagy akár a Tip Top Bárban is lehetett lazulni. Idén pedig ha minden igaz megnyílik a Gozsdu Sky Terrace. Körbenéztünk kicsit külföldön is, így ha esetleg  valamelyik nagyvárosban jársz, tudni fogod hova érdemes felnézni egy rozéfröccsre.

ME-London-Radio-Rooftop-Bar2.jpg

Sky Bar at Sirocco, Bangkok

A liftben egy jól irányzott mozdulattal a 63-as számot nyomd meg, ha fel szeretnél jutni a Lebua Hotel tetejére. Most nézz körbe! 820 láb magasan vagy, egy bangkoki felhőkarcoló tetején. Ha pedig kényelembe helyezted magad, rendelj egy Hangovertinit. Ez a ház specialitása és először a Hangover 2 stábjának készítették el.

Sirocco-Sky-Bar-Tatler-12may14_alamy_b_1440x960_1.jpg

Radio Bar, London

Imádod Londont? Szeretnél hátradőlve gyönyörködni a kilátásban? Akkor a Radio Bar a te helyed. Innen rálátsz a Szent Pál Székesegyházra a Waterloo hídra, de a Somerset House-ra is. 

London-ME-Tatler-12may14_pr_b_1440x960_1.jpg

La Terazza, Nápoly

Pizza, Vespa, Camorra, Nápoly. Azt, hogy a Hotel Excelsiort a maffia működteti vagy sem, nem tudjuk. Viszont azt biztosan, hogy egy cappuccinora megéri költeni, a hely szépsége miatt. A képek magukért beszélnek.

Excelsior-Naples-Tatler-12may14_alamy_b_1440x960.jpg

Aer, Mumbai

Szintén egy szálloda (The Four Seasons) tetején találjuk az Aer-t, ami a club zene kedvelőinek mekkája lehet. 5:30-tól ott lehetsz, nézheted a napfelkeltét és talán egy bollywoodi főszereplővel is összefuthatsz.

Aer-Mumbai-Tatler-12may14_alamy_b_1440x960.jpg 

The Ides, New York

Nyilván nem maradhat ki a Nagy Alma sem a felhozatalból. Felhőkarcolókkal megszórt tájkép tárul eléd és egy igen csak exkluzív hely. Enni nem tudsz, csak inni. A választék végeláthatatlan.

Ides-Tatler-12may14_Courtesy-of-Wythe-Hotel_b_1440x960.jpg

Fasano, Rio de Janeiro

Az egyetlen probléma ezzel a hellyel, hogy csak akkor jöhetsz fel ha a szálloda vendége vagy. Ha viszont megteheted, hogy foglalj egy szobát, akkor páratlan élményben lesz részed. Nézni a naplementét az Ipanema beach felett, megfizethetetlen. A strandra felesleges lenne lemenned, van medence a tetőn.

Fasano-Rio-Tatler-12may14_alamy_b_720x1080.jpg

Sanghai Tower, Sanghaj

Persze nem csak így lehet baromi magasan bulizni. Az orosz srácok kicsit máshogy értelmezik a rooftop party fogalmát. A Sanghai Towerből szintén kifejezetten jó a kilátás. Mindösszesen a lift hiányzik, meg az épület egy része.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr476160370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása