Farsangi fotózás

Egy divatanyag kulisszatitkai

Megjelent: 2014.01.28. 12:50

Ezen a hétvégén különösen sok dolgom volt, de minél több feladatom akad annál jobban érzem magam. Ez az én üzemanyagom, a kreatív munka.

Egy új ingyenes magazin indult tavaly ősszel, ahol másodmagammal, a fiftypairsofshoes bloggerével Viviennel divatszerkesztőként tevékenykedünk. Sok új impulzus ér, legtöbbje pozitív, ám akad néhány csalódás is. A divatszakma egy törékeny dolog abból a szempontból, hogy mindig minden változik és nem tudhatod, milyen kihívások elé állít egy fotózás.

Most például a fodrászunk a fotózás előtti napon lebetegedett így hát nekünk kellett feltuningolni a lányok haját. Mondanom sem kell, nem sokat raktam hozzá a frizurákhoz, sminkesünk viszont akár fodrász is lehetne, olyan ügyesnek bizonyult. Vivienn pedig hajvasalóval is tökéletes laza hullámot tud készíteni, ami nekem soha nem sikerült.

kockabár4.jpg

A témánk a farsangi buli volt, ennek megfelelően választottuk ki a csapattal a modelleket, a ruhákat, a helyszínt. A fotózás két helyen zajlott, reggel a Kocka nevű helyen kezdtünk, ami egy szuper új hely a Kazinczy utca 48. szám alatt. Modern berendezés, négy szint, csiszolt betont, imádom. Szuper háttereket találtunk a két modellünk megörökítéséhez. A lányokat elkezdték sminkelni, mi pedig Viviennel elkészítettük a végleges szetteket.

kockabár2.jpg

kockabár.jpg

kockabár3.jpg

A második helyszín a Liter Bár volt, szintén a Kazinczy utcában. Ez egy családiasabb bár, elég jó elrendezéssel, a következő szülinapomra is esélyes helyszín opcióként. Itt a bárpultot találtuk a legjobban megfelelő helynek a fotózáshoz, igazi bulihangulatot teremtett nekünk a hely tulajdonosa, nem is ártott, már kezdtünk fáradni. Kaptunk pizzát, kávét, mindent, ami kell az erőnk megtartásához, utólag is köszönjük, isteni volt!


literbár2.jpg

literbár.jpg

lirebár2.jpg

A magazin februárban jelenik meg, és megtaláljátok  - BUSZ ON MAGAZIN néven fut - a volánbusz pályaudvarokon.

Addig is, a facebookon találtok majd még több werk fotót. Likeoljátok a Nikolett N Styling oldalt a részletekért!

Modellek: Violetta @ Visage Models

Petra @ Face Models

Smink: Pacsuta Ági

Fotó: Kovács Richárd

Styling: Nagy Vivien, Németh Nikolett

Ruhák: Phaidra, Enjoy, F&F és a stylistok sajátjai

Busz-on magazin képviselet: Pozsgai Brigitta, Dózsa Krisztina

Helyszín: Kocka Bár, Liter Bár

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr715778543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása