Napsugar von Bittera

Megjelent: 2013.10.16. 13:32

Úgy döntöttem, rendszeresen bemutatok nektek egy-egy divattervezőt, természetesen csak olyat, akit személy szerint kedvelek, vagy valamiért érdekesnek találok.

Már egy előző cikkemben írtam a Prieston-ról amelyet Nagy Noémi vezet, érdemes visszaolvasni, ha valaki nem látta. Most Napsugar von Bittera-t mutatom be nektek, az én szemszögemből.

nvb11.jpg

Természetesen budapesti székhelyű magyar divattervezőről van szó, aki ezelőtt kosztüm tervezéssel foglalkozott. Izgalmas, mert szerintem az előző szakmájából áthozott részletesség a saját kollekcióiban is abszolút megjelenik.

Talán így lehetne őt illetve a márkát bemutatni. Nagy hangsúlyt fektet a részletekre, intuitív módon ötvözi az újat a régivel, a hagyomány és innováció fantasztikus egyensúlyban tartásával. Titokzatos, nőies, szexi, de nem közönséges.

Valódi értelemben vett divattervező, mert személyesen ellenőrzi a kollekció minden darabját, még az egyes munkafolyamatok között is. Állítása szerint minden darabnak, minden kollekcióban külön története van, amelyet az egyéni kreativitásával mesél el. Napsugár igen jó hallgatóság, jó megfigyelő, mindenből ihletet merít, kíváncsi természet. Szerintem ez ebben a szakmában elengedhetetlen, hogy folyton keresd az új és újabb megoldásokat, anyagokat, színeket, formákat, számomra ez a legizgalmasabb a divatban.

A 2014-es évi tavasz-nyári kollekció engem kifejezetten elbűvölt, most megosztom veletek személyes kedvenceimet. A képeken egy szuper csaj Adamik Luca pózol Napsugár ruháiban. Úgy gondolom ez a kollekció lágyabbra, visszafogottabbra, letisztultabbra sikeredett, mint az előzőek -érdemes végigböngészni az előző kollekciókat- és ténylegesen hordható ruhákról beszélhetünk. Nem tudom, hogy ez pontosan minek köszönhető, talán a gazdaság nyomása, vagy csak ilyen finom, nőies hatások érték a tervezőt az elmúlt időszakban. Igazából  mindegy is, lássuk a kollekcióból kiválasztott kedvenceimet.

nvb7.jpgnvb6.jpgnvb10.jpg

 

 

Remélem nektek is elnyerte a tetszéseteket Napsugár csodálatos világa és velem együtt gyönyörködtetek a kollekció darabjaiban.

 

Ha még többet akartok tudni a divatról az én szemszögemből, likeoljátok a Nikolett N styling oldalamat a facebookon!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr655572308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása