Igaz vagy hamis? - a 15 centis csontváz

Megjelent: 2013.05.04. 12:53
Írta: colorcam

Kamu szagú hír kering a neten, amit több internetes portál is közölt a napokban. Talán már ti is találkoztatok vele, sőt a sztorit is biztosan ismeritek. Ha nem akkor álljon itt a történet a legújabb világszenzációról. 10 éve Chliében találtak egy 15 cm magas csontvázat, melyet nem régiben részletes vizsgálatoknak vetettek alá (röntgen és tomográfiás felvételek is készültek róla).

Sirius-Alien.jpg

Az eredmények szerint emberi csontvázról van szó, mely a szakemberek véleménye szerint genetikai mutációktól formálódott vagy inkább deformálódott ilyenné (12 borda helyett 10, nyújtott koponya). Ha ez nem lenne elég, arra is rájöttek, hogy 6-8 évet élhetett a kisember földünkön. Az UFO hívők kapva kaptak az alkalmon, hogy bebizonyítsák, ez egy világméretű megtévesztő akció, ugyanis a csontváz egy földönkívüli fajé (például itt).

Tiny-Alien-Skull.jpg

Nem az első eset egyébként, hogy törpék, sellők, óriások csontjait mutogatják egyesek, meggyőződve róla, hogy eredetiek. Bár ezek a csalások legtöbbször lelepleződnek, a chilei Babszem Jankó esetére egyelőre nincs magyarázat. Vagy?

 

Az egyik leghíresebb átverés

skeleton1.jpg

Így Photoshoppolj kamu óriás csontvázat

Óriások: A titok és a mítosz

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr475262786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása