A Youtube legnagyobbjai - 1. rész

Megjelent: 2013.02.21. 12:21
Írta: colorcam

A net megadta a szabadságot mindenkinek, hogy azt kezdjen a szabadidejével amit szeretne. Az internet legnagyobbjai sorozatban olyan kreatív videókat mutatunk be, amik tutira képernyője szegezik a tekinteted. Rengeteg ötletlelés és még több munka van ezen alkotások mögött.

406px-Batman_vs_Sherlock_Holmes._Epic_Rap_Battles_of_History_Season_2.jpg

Első részünkben a ERB csapatát ismerhetitek meg, vagyis az Epic Rap Battle-t. Ez így elsőre elég gagyin hangozhat, viszont amit művelnek az elképesztő. Erre bizonyíték a több mint 3 millió feliratkozó és a majd 418 millió megtekintés. A névből könnyen kitalálható, hogy itt bizony komoly szócsatákról van szó, ám nem akármilyen köntösben. Ki ne látná szívesen Hitlert Dart Vader, Bill Gatest Steve Jobs vagy Justin Biebert Beethoven ellen rappelni? Beteg ugye? Nem. Zseniális. A srácok hétről hétre új videókkal jelentkeznek, ráadásul szavazni is lehet, hogy ki legyen a következő 'áldozat'.

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr215095859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása