Iphone 5S márciusban?

Megjelent: 2013.01.22. 13:05
Írta: colorcam

Már megszoktuk, hogy az Apple minden aktuális készülékéről egy frissített változat is készül, mely mellé odabiggyesztik azt a bizonyos "S" betűt. Az 5-ös széria nem is olyan régen érkezett, mégis ha hihetünk a híreknek, már márciusban megindulhat az új változat gyártása. Egyre nehezebb azonban újat mutatni a vásárlóknak. 

iphone-5s-colors2.jpg

A pletykák szerint az Iphone 5S ujjlenyomat-olvasót kap, ami egyrészt megvédhet minket az illetéktelen behatolóktól, másrészt biztonságosabbá válhat a mobilfizetés is. Többen hangoztatják továbbá, hogy rengetegféle színkombinációban lesz elérhető a készülék. Kínai források szerint pedig a képpontok tovább növelésével, mintegy 4x több pixelszámot tud majd a kijelzőjére varázsolni az új 5S. 

iphone-fingerprint-290x260.jpg

a20d8a659fc0b5fc07ef61e67de00234_XL.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr505033570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása