iRepül és iGurul

Megjelent: 2012.12.20. 14:21
Írta: colorcam

Lassan a saját bélműködésedet is tudod vezérelni az okostelefonodról. Lehet vele a tévét, Xboxot irányítani, kapcsolgathatod vele az iTunest, sőt még a termosztátodat is tudod vele kezelni. Adott volt az ötlet, hogy hódítsuk meg a játék piacot, és miután a lézerkard az okostelefonon ciki lett, jöttek az arról irányítható izék. Én két, kisebb és barátságosabb verziót próbáltam ki. Egy szárazföldi lóerő bajnokot, és egy nagyra nőtt szitakötőt. Ez az Icar és a Rollei SP-copter (egy sallert azért kiosztanék a kreatívoknak a nevekért).

13517961491.jpg

Kezdjük a verdával a beszámolót. Egyrészt mert elképesztően király (a maga rém haszontalan módján), másrészt én írom a cikket, és ehhez volt kedvem… 

Az alkalmazásboltból kell letölteni egy vezérlő programot, amivel tudod a kocsit irányítani, 20 méteres hatótávon belül. Építhetsz neki a mikró tankönyvekből rámpát, hogy arról ugorjon hatalmasat. Nem tud felborulni sem, mert adtak hozzá egy, a NASA által kifejlesztett műanyag karikát. Ennél primitívebb megoldást szerintem életemben nem láttam, olyasmi érzésem van, mint mikor régen a nagyfater mindent a zöld-sárga csíkos szig.szalaggal javított meg.

600x600_775954537.jpg

Ha van másik hasonlóan pihent spanod, még versenyezni is tudtok, mert három különböző frekvencia sávon lehet irányítani őket. Ami még vicces, hogy ezt is giroszkópos módszerrel tudod vezérelni, mint a telefonon lévő játékokat (amerre döntöd a telót, arra megyen a jószág is). Farol, ugrat, pörög, megy, mint a meszes, jó kis cucc… KELL!

https://www.youtube.com/watch?v=MzP5smDkszE

A másik létfenntartáshoz nélkülözhetetlen dolog, az az Iheli.

Röviden: Kicsi, zajos, világít. (Ilyet nem írhatok.) Viccet félre téve, tréfás darab ez is. Szintén giroszkóppal működik, három csatornás, szóval ezt is lehet csoportosan nyomatni. Ennek is körülbelül 20 méter a hatótávolsága, de azt használjuk is ki, mert engem első pár alkalommal fejen trafált a gép, mert nem egyszerű kezelni. Mondjuk, ha az lenne, tuti minden Nesquik-es dobozban lenne egy helikopter jogsi, de sajnos nem így van. Sajnos ez a mütyűr csak 0km/h szélben, vagy csak beltéren használható, mert egy jól irányzott csivavafing is eltérítheti a röppályát, annyira könnyű a szerkezet. Attól, hogy leesik és eltörik, nem kell félni, mert rugalmas és bírja a strapát. (Strapa alatt nem a Pók utcai lakótelep nyolcadik emeletének ablakából való kidobását értem, hanem a rendeltetésszerű használat közbeni zuhanást.)

IMG_7990.jpg

13517961492.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=SmR3Lew6f6U

Ha nem tudjátok mit kértek karácsonyra, és buktok a mókás kacatokra, ezek mindenféleképpen megfontolandó vackok. Mókás dolog megpróbálni a helivel a koszos bugyit bereptetni a szennyeskosárba, vagy a drága nagymamát bokán verni a kisautóval. 

Árak:

I-car stunt racer: 9.900 Ft

Rollei SP copter: 17.990 Ft

A teszt nem jött volna létre a Pálvölgyi Digital segítsége nélkül. www.pdb.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr184974798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása