Holnap a zombik hozzák el a világvégét?

Megjelent: 2012.12.20. 20:23
Írta: colorcam

Holnap 2012. december 21-én végre bekövetkezik, itt a világvége és mint erről, azért érdemes lenne írnunk pár sort. Ha már a blogot tök feleslegesen tákoltuk össze és a karácsonyi ajándékokat se kapjuk meg, legalább nézzünk körbe a neten, hogy mi az, amivel halovány esélyünk van a túlélésre.

party.jpg

Az Amazon szerint pénteken  Zámbó Krisztián éneke hallatán kikelnek a halottak sírjukból és rátámadnak becsületes adófizető honfitársaikra. Így az egyik legnagyobb webáruház különféle zombivédő cuccokat árul (http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_365814582_3?ie=UTF8&node=5887594011). Az Amazon összesen 12 kategóriával kedveskedik a látogatónak ebből a legfontosabbak az agyvédők, a vágásnak ellenálló kesztyűk, elsősegély nyújtó készletek és a zombivadászathoz elengedhetetlen kiegészítők. Természetesen a minőség itt is hozza magával a magas árat.

31ldowbSDRL.jpg

Míg 7 dollárért csak egy egyszerű munkavédelmi sisakot kapsz, addig 300 zöldhasú felett már egészen vad dolgokat is megvásárolhatsz. Szerencsére van raktáron tálib zombikból is, így ma még lehet gyakorolni az amerikai gyerekeknek.

51fuwCZ7KBL._SS400_.jpg

A Zazzle.com már jóval optimistábban áll a dolgokhoz (http://www.zazzle.com/). Ők inkább a holnapi nap túlélőivel foglalkoznak és nekik ajánlanak szuveníreket. Poló, bögre, kitűző, minden mi szem s szájnak ingere, sőt a zombi vonal itt is fellelhető és a jövő kilátásaihoz igazodva egy dögös zombi pin-up naptár is megtalálható a repertoárjukban.

end_of_the_world_survivor_t_shirt-r31c3e5c616fb40b6972aaa0fed2c3c17_804gy_512.jpg

designall.jpg

Egy fényképezőgépre biztos szükséged lesz. Nemsokára teszteljük a Nikon D4-et.

Basszus, mindig elfelejtem.

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr944975259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása