Rúzsok extrákkal 1.

Szájravaló szépségek

Megjelent: 2017.12.03. 01:38
Írta: colorcam

Az elmúlt időszakban annyi szájravaló újdonság jelent meg a beauty piacon, hogy leginkább a bőség zavara fenyegeti az ajkaira a legmegfelelőbb rúzst (szájfényt, színezett ajakbalzsamot - csillogó vagy matt finish...aaaaa) kereső egyszem lányt. Pedig az ünnepek közeledtével különösen aktuálissá válik, hogy beszerezzük pontosan AZT a színt, amiben a fagyöngy alatt megcsókolnánk szívünk választottját. Ha Angliában élnénk. Magyarosabb változatban: amiben elfogyasztanánk a mákos bejglit :) Nem állítjuk, hogy az összes lehetőséget összegyűjtöttük, sőt..., de így is két részes beszámoló kerekedett, és ha gondosan olvastok, még egy nem is akármilyen nyereményre is lecsaphattok!

pexels-photo-458766.jpg

 

Csodálatos nap a REVLON-nal

snapseed-2.jpg

Megfogadva az amúgy a Butlersben vásárolt retro képeslap üzenetét: Legyen csodálatos napotok! - amelyhez sokszor az is elég, ha feltesszük a számunkra éppen tökéletes rúzst. A Revlonnal ez az első találkozásom, és rögtön két terméket próbálhattam ki: az egyik az Ultra HD Matte Lipcolor folyékony ajakrúzs, melyből az Embrace névre hallgató rózsaszín árnyalatra esett a választásom. Nagyon finom az illata, könnyű a textúrája, jó érzés hordani és tényleg nem viseli meg az ajkakat, bár tény, hogy én minden matt rúzs alá használok ajakápolót. 14 árnyalatban találjátok meg a webshopban, egész pontosan ITT. A másik tesztelt termék Ultra HD Gel Lipcolor rúzs volt, melynek nagyon szeretem már a kecses, hosszúkás alakját is, mely egyszerűbb és precízebb felvitelt tesz lehetővé, hát még azt a tulajdonságát, hogy a magas pigmentáltság mellett hialuronsavval hidratál és tölti fel az ajkakat. Ez a kis táskába való szépség 11 árnyalatban kapható, szintén ITT.

 

Guerlain KissKiss és a tökéletes arcbőr

A rúzs: Egy még meleg őszi reggelen futottunk bele a Guerlain kifejezetten kedves sminkmesterébe, José Luis Yuvé-ba, aki érdekes dolgokat osztott meg velünk a luxusmárka legnépszerűbb rúzsaival kapcsolatban. Az első dolog, amit megtudtunk, hogy nincs párizsi nő kedvenc vörös árnyalat nélkül és nincs olyan boudoir, ahol ne akadna legalább egy KissKiss-hez hasonló ajakrúzs. José elmondta nekünk azt is, hogy egy vörös ajkat leginkább a szép szemöldök, leheletnyi szemfesték és a tökéletes alapozó tesz felejthetetlenné. 

Az idei ősz újdonsága a selymes KissKiss Shaping Cream rúzs matt változata, a KissKiss Matte, mely kilenc árnyalatban került a boltok polcaira. Egy speciális fűszerkeveréknek köszönhetően dúsítja az ajkakat, de mellette elődjéhez hasonlóan hialuron savval és olajokkal ápol is. Az illat továbbra is a mesés vanília-ibolya-pirosgyümölcs aromákból tevődik össze, a csomagolás is hasonlóan elegáns, mint a Shaping Cream-nél (képünkön).

snapseed-6.jpg

Extrák: Ha már José Luis Yuvé a tökéletes arcbőrt kulcsfontosságúnak tartja (amivel mélyen egyetértünk), mindenképpen szólnunk kell a Guerlain újdonságáról: a Lingerie de Peau Cushion-ról. Nincs mese, a kis párnácska külsőre és beltartalomban is maga a könnyed és ellenállhatatlan elegancia, ápol, élénkít és korrigál, pont ott és pont akkor, amikor kell - igazi kincs a táska mélyén! Reggel kezdhetünk 'nagytestvérével', a Lingerie de Peau Aqua Nude-dal, mely mennyiségre kiadósabb és több árnyalatban kapható, mint a Cushion változat, napközben pedig az utóbbival tűntethetjük el a szem alatti karikákat. És ha ez megvan, már csak a csodás pillák hiányoznak, mi a márka Cils d'Enfer minijét próbáltuk, egészen kiváló!

 

L'Oréal Nudes - mi szem-szájnak ingere

A rúzs: vagyis a Infallible Lip Paint Laquer és Matte szájfények, az előbbi csillogó, utóbbi matt finish-sel. Nekünk a lakk verzió jött be jobban, a nude árnyalat pedig igazán elegánsan hat a hétköznapokban.  

c21c7ecd-86e1-4f44-9ae5-5db5d64fc3e8.JPG

Extrák: a szájfények kistestvérei Eye Paint névre hallgatnak és a Nudist illetve a Golden Eye változat érkezett hozzánk. Krémes állagúak, felkenve egy idő után púderessé alakulnak. Külön-külön, vagy mindkettőt együtt használva csodás karácsonyi smink készíthető velük. Az új True Match Minerals ásványi púder pedig a tökéletes arcbőrért felel, anélkül korrigál, hogy eltömítené a pórusokat.

 

Szöveg: Brigi és Anna

Képek: Anna

Borítókép: pexels.com

 

Rúzsból sosem elég! Olvass tovább ITT és NYERJ a @colorcam_ws-en!

Rúzsok extrákkal 2.

 

Mi a helyzet?

Légy kedves ír módra! - Human&Kind kozmetikumok

Ezt hordod majd tavasszal, ha ránk hallgatsz!

Vajon hány parfümöt vehetsz egy Birkin bag árából?

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr913083702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása