Itt jártam Szilveszterkor.... Programajánló 14/15

Megjelent: 2014.12.29. 08:00

Sosem voltam nagy szilveszter-párti. Kabarészagú, sokszor indokolatlanul drága dolognak tartottam, egészen tavalyig, amikor a barátok szétszóródásának köszönhetően több helyre is sikerült eltévednem, és reggel 7-kor már örültem, hogy ki tudtak mozdítani. Ha vannak még hasonló, bolyongó lelkek, ők biztosan örülni fognak a következő összeállításnak, de remélem azoknak is segítség lesz, akik csak egy "jellemző" alapján keresnek. 

szilveszter2.jpg

A legszabadabb: Szent István tér 

A Bazilika előtti tér tavaly, az óév búcsúztatóján leginkább egy olasz nagyváros hangulatát idézte. Mindenhol, minden nyelven bulizó fiatalok, legújabb és örök érvényű slágerek, rengeteg forralt bor, vodka, pálinka és sorolhatnánk. Ha szabadon ismerkednél pár jófej emberrel, akik esetleg még külföldiek is, akkor mindenképp ott, meg persze a bulit kiszolgáló DiVino-ban és az adventi időszakban felállított hüttében a helyed. 

brigirbazilika2.jpg

A legbulisabb : Akvárium Klub 

A belváros kellős közepén helyet foglaló, 2 koncertteremből plusz egy bárból álló szórakozóhely programja ideális választás lehet a nagy társasággal érkezőknek. Egymást váltó underground és mainstreem DJ-k, fellépők szórakoztatják a nagyérdeműt, akit közben a különleges koktélokkal csábítanak a pult mögött álló kedves felszolgálók. Ha több féle stílust kedvelő baráti köröd, köreid vannak, itt biztos egy helyre tudod őket csődíteni. 

brigiakvarium_1.png

Facebook Event 

A legelegánsabb: Kiosk

Egy igazán fiatalos, jó értelemben vett elit party veszi az év utolsó napján kezdetét a Gellért-hegyi panorámával rendelkező kifejezetten stílusos helyen, a Március 15. téren. Különleges és finom falatokkal, kétféle menü-összeállítással várják a magas minőséget, mégis laza szórakozást kedvelő közönséget.

brigikiosk_1.jpg

Facebook Event

A legforróbb: Garcons New Years Kiss

Karneváli hangulat, szokásos Garcons-érzés egy szokatlan helyen a Bazilika mellett. A vándorló partysorozat szervezői idén szinte egy egész épületet alakítanak át a legszínesebb év végi felfordulás helyszínévé. Két tánctér a hajnalig ropni vágyóknak, lounge az elbújva csókolózóknak valamint hatalmas öltöző a hiú fiúknak és lányoknak. Személyes tapasztalat, hogy széttáncolt cipő nélkül nem mehetsz haza. 

brigigarcons.png

Facebook Event

A leglazább: AnKERT

A Balettintézet mögött helyet foglaló szórakozókert egy Mary Popkids koncerttel indítja a szilvesztert, majd kedvenc lemezlovasait felvonultatva kísér át ízletes falatkáival és menő italaival az újévbe. Az AnKERT-hez illő underground életérzés, ahol szinte mindent szabad - amit nem tilos és ez jól tudjuk, mit jelent. 

brigiankert_1.png

Facebook Event 

A "mindig jó": Ötkert

Nem sokan szeretnének belegondolni, hányszor bulizták már át magukat az újévbe az Ötkert falai között. Az annak idején új szórakozási stílust teremtő hely programkínálata a megszokott színvonalon mozog, így annak, aki biztosra szeretne menni, mindenképpen jó választás lehet. A lemezjátszók mögött többek közt Lotfi Begit is megtalálhatjátok, akivel hamarosan interjút is olvashattok a magazinban. 

brigiotkert.jpg

Facebook Event

 

Pozsgai Brigitte 

 

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

 ITT JÁRTAM SZILVESZTERKOR...PROGRAMAJÁNLÓ 14/15

3 ALAPÍTVÁNY, AHOL JÓ HELYRE MEGY AZ ADOMÁNYOD 

SAMSUNG GALAXY ALPHA - DRÁGÁBB ÉS GYENGÉBB, MINT A NAGYTESÓ

PÁROK AZ ÜNNEPI ASZTALON

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr957012007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása