Cotton Club Singers a Heim Pál Gyermekkórház játszóházában

Megjelent: 2014.12.18. 18:09

Mi történik, amikor egy kis csapat beteg gyerek zenét, törődést és szép élményt kap? Mi van akkor, ha jó kezekben van és a jó kezek munkáját még segítik is? Akkor bizony könnyebben gyógyul - és ez lenne az adomány lényege.

image_8.jpg

Tegnap a Cotton Club Singers énekesei meglátogatták a Heim Pál Gyermekkórházban azokat a beteg gyermekeket, akik miatt január 12-én színpadra lépnek az Erkel Színházban Húszéves Jubileumi koncertjükön. A zenészek ajándékot és muzsikát adtak a piciknek, akik nagyon örültek az adománynak. Karácsonyi dalok, ABBA sláger, ragadásképtelen homok és sok más szép dolog voltak a csomagban, amit egy kis közös játékkal spékeltek meg.

image_9.jpg 

A Cotton Club Singers koncertre összeállt tagjai: Kozma Orsi, Szűcs Gabriella, Zséda, László Boldizsár és Fehér Gábor úgy gondolták, hogy a  januári nagy esemény bevételét olyan helyre teszik, ahol azontúl, hogy nagy szükség van rá, még komoly eredményeket is elérhetnek vele a gyermekek gyógyulásában. A kórház ugyanis 90%-os aránnyal kezeli sikeresen az oda bekerült csöppségeket, akiket igyekeznek minél hamarabb kiengedni az ünnepekre - persze egészségesen.

ko2.jpg

Ijesztő a tudat, hogy rákos megbetegedésben akár egy pár hónapos csemete is szenvedhet; viszont egy ilyen látogatás közben adja magát a gondolat, hogy a jó kedvvel és a törődés érzésével akár mindig újabb és újabb löketet adhatunk azoknak, akik meg szeretnének gyógyulni. Egyre többet bizonyított és szajkózott tény, hogy a betegség leküzdése nagyban függ a lelki állapottól is és persze a kilátásoktól is. Ezért arra buzdítanánk mindenkit, hogy olyanoknak adja a lehetőségeihez mért adományát, akik valóban hozzásegítenek ahhoz, hogy közvetve a picik szüleiről is levegyenek egy-két terhet, így ők is több mosolyt és örömet tudnak majd adni gyermekeiknek.

Jegyek a koncertre megvásárolhatóak itt: www.eventim.hu

Képek: Facebook - Cotton Club Singers
Kozma Orsi ruhája a fenti képen: Maison Marquise

Brigitte Pozsgai

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr686995295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása