Samsung Galaxy Note 4 bemutató - okostelefon kreatív embereknek

Megjelent: 2014.11.28. 15:42
Írta: colorcam

Két hete ellátogattunk a Kioskba, a Samsung sajtótájékoztatójára, ahol az új Galaxy Note 4 került bemutatásra, nem is akármilyen módon.

_SPS3141.JPG

Mivel nem volt még mindenki ilyen eseményen, így elmondom, hogy elég lutri, hogy az ember jól érzi-e magát, unatkozik vagy éppen nem is ért semmit az előadásból, de ezek után bátran állíthatom, hogy a Samsung kitett magárért, és olyan programokat hozott, amelyek segítségével fél nap alatt sikerült megismernem az új Note 4-et.

GALAXY_NOTE4_014_k.jpg

A telefon kialakítását tekintve szép, letisztult, gyönyörű képvilággal, színekkel, hasonló a Galaxy széria többi tagjához, egy eltéréssel, hogyha egyáltalán lehetséges ez, akkor ez a készülék még nagyobbra sikerült. Mikor megfogtam, az egész tenyeremet belepte, alig tudtam rendesen átfogni a kezemmel.

Jöhet a kérdés, hogy miért van ez, és kinek készítik ezeket a telefonokat, a Jetinek? J Nem, nekünk, vagyis olyan embereknek, akik kicsit többet szeretnének egy egyszerű telefonkészüléknél, akik kreatív munkát végeznek, akik sokat jegyzetelnek, és jó, ha mindig kéznél van ez a sok funkciós csoda.

Olyan alkotók beszéltek a Note előnyeiről, akik habár nagyon különböznek egymástól, mégis egy dologban hasonlítanak, jók abban, amit csinálnak, és kreatív embernek tartják magukat.

GALAXY_NOTE4_028_k.jpg

Megismerkedtünk Lakatos Márk stylisttal, aki remekül használja munkájához a Note automatikus képkivágó funkcióját, így különböző képekről össze tud photoshop és számítógépes segítség nélkül állítani egy-egy szettet.

Beszélgettünk Göbölyös Kristóf belsőépítésszel, aki a tervezéshez, a tervrajzokhoz használja új csúcskategóriás okostelefonját, de amint láttam, nála ez nem újdonság, mert ott szorongatta kezében a régi Note 3-as készülékét is, és lelkesen beszélt a Note 4 előnyeiről a Note 3-hoz képest.

_SPS3149.JPG

Az üzletember, a költőnő, a zenész, a humorista mind-mind saját tapasztalatokat osztottak meg a készülékkel kapcsolatban, amire a jegyzet tollnak köszönhetően, bármikor fel tudnak jegyezni egy-egy fontos gondolatot vagy akár egy poént, befirkanthatnak a már megírt szövegbe, kottába, tervrajzba, nincs szükségünk ezekhez se nyomtatásra, se papírra.

GALAXY_NOTE4_009_k.jpg

A nap végére azt a következtetést vontam le, hogy ez az új Galaxy Note 4 azoknak az embereknek való, akik kicsit többet szeretnének egy okostelefonnál, akik együtt élnének, dolgoznának a készülékkel. Azoknak, akik ki tudják a mindennapjaikban használni ennek a csúcskategóriás készüléknek minden előnyét, ami a kreativitásában, valamint azokban a funkcióiban rejlik, melyek segítik a kreatív elmét az alkotói folyamatokban.

Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója így nyilatkozott a készülékről:

„A Samsung nemcsak a lélegzetelállító dizájnnal vagy a különböző okos funkciókkal igyekszik kielégíteni a felhasználók napról napra változó igényeit, hanem folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel kibontakoztathatjuk a bennük rejlő tehetséget. A Galaxy Note 4 pedig pont ezt hivatott megvalósítani, a technológia vívmányait alárendeltük a kreativitásnak. Minden arról szól, hogy a felhasználók gondolkodását semmi se akadályozza, bárhol, bármilyen helyzetben jöjjön is az inspiráció, tudjanak alkotni, és rögtön meg is tudják azt osztani."

 

Götz Panni

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr346937655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása