Így vásárol egy stylist Karácsonykor

Megjelent: 2014.11.26. 15:06

Ahogyan tavaly is (bővebben itt és itt olvashatjátok a tavalyi tippeket), idén is megpróbálok segíteni nektek abban, miket vásároljatok az egyre csak bővülő karácsonyi ajándék kínálatból. Sokszor kénytelenek vagyunk az első szembejövő kacatot betenni a kosarunkba, mert szorít az idő avagy a pénz. Legyen ez most másképpen!

Christmas_Shopping_cover.jpg

Hogy csupa öröm legyen az ünnep, ezért kezdem minden évben már októberben fejben összerakni az ötleteimet, hogy kinek mit lenne érdemes beszerezni az év legszebb ünnepére. Egész évben próbálok odafigyelni, hogy kinek mi az, ami esetleg hiányzik, vagy mi az, amire vágyakozik, csak éppen a napi rutinon felül nem fér bele az idejébe/költségvetésébe. Nem feltétlenül nagy dolgokról beszélek, lehet hogy az anyukátoknak éppen egy könyvre csiptethetős mini lámpa az álma, de sose jut el odáig, hogy megvegye. Szóval úgy gondolom, a kisebb, ám annál ötletesebb dolgokkal nagyobb örömet tudtok szerezni, mintha feleslegesen vesztek neki egy újabb méregdrága arckrémet. Persze lehet, hogy éppen egy Creme de la Mer-re vágyik, így ha figyeljetek a szeretteitekre, akkor nem lesz nehéz kitalálni, hogy mit szeretnének a fa alá. 

kari3.jpg

Ha nincs ötletetek, menjetek el egy szuper vintage üzletbe! Az idősebb korosztály - de sok fiatal is -  nagyon szereti a történettel rendelkező relikviákat. Szuper hely a LoveBug Vintage üzlete. Szinte képtelenség választani a régi Nina Ricci vagy Chanel brossok, ruhák, táskák és egyéb csodák között. Sok vásárral, finomságokkal és van hogy pezsgővel vár a tulajdonos hölgy mindenkit, aki betér hozzá. December 12-től karácsonyi vásár lesz nála, érdemes nem elfelejteni! A másik csoda hely az Ómama Antik, szaladjatok be ebbe a kis üzletbe, engem lenyűgözött.

kari4.jpg

Nemrég nyitott a Zara Home a Fashion Streeten. Mániákus lakberendezés őrült vagyok, legszívesebben minden hónapban átvariálnám a lakásomat. Gyertyák, díszpárnák, ékszeres ládikók, dekor tárgyak kánaánja. Anyunak és apunak is lehet találni egy-egy szép és hasznos ajándékot.

Bevallom nem túl sűrűn, de ebben az időszakban mindig jól bevásárolok a LUSH-ban, ahol brutál finom illatos-csillogó-szuperszínes fürdő- és testápoló termékeket szerezhettek be. Nem végeznek állatkísérleteket, totál bio és allergén mentesek a termékeik. A lelkemnek is jobb. Az én kedvencem a Rock Star szappan, vaniliás-cukorka illata lesz tőle a bőrömnek sok-sok órán keresztül. Mennyország. Barátnak-barátnőnek ideális meglepetésekre lelhettek itt.

christmas_feeling_by_talkingtothecactus-d5krpzn.jpg

A legkényelmesebb módja a karácsonyi shoppingnak, ha online rendeltek. Manapság már nem olyan félelmetes történet ez, főleg a Paypal korában. Néhány nap alatt még külföldről is megérkeznek a rendelt csecsebecsék. A legutóbb felfedezett oldalaim a www.potterybarn.com (én saját monogrammos szappant fogok tőlük rendelni, tiszta Marie Antoinette a huszadik században), a www.preserve.com, a Gossip Girlből ismert Blake Lively által létrehozott oldalon a szerinte legjobb cuccok között válogathattok. Izgalmas megrendelni egy olyan dolgot, ami az ő egyik kedvence.

Műszaki cikk mániás barátoknak vagy apukának hasznos lehet egy hordozható okostelefon töltő kütyü - power bank-nek hívják, ha beírod a Google-be, több száz oldalról megrendelheted, kb 3000-6000 forint között mozog az ára. Vagy egy tablet tok. Vagy egy e-book az e-book olvasóba. Vagy ha még nincs, akkor e-book. Én most erre pályázom jelenleg.

Amit tavaly is írtam, még mindig áll, azaz hogy egy wellness hétvége vagy maszzázs minden megfáradt lelket felderít. De akár egy színházjegy/bérlet vagy egy VIP mozi ajándékjegy (Aréna Pláza -szuper, én csak oda járok, óriási fotelek, max 20 fős terem, pezsgő, vaniliás karika- álomszerű) jó alternatíva lehet a karácsonyi ajándékra bármelyik családtagodnak, ismerősödnek.

Már csak 28 nap van karácsonyig, én már nagyon várom! Ha kérdésetek van, nyugodtan kérdezzetek, vagy írjatok nekem itt kommentben vagy a facebookon a Nikolett Nemeth Stylist oldalon! Hangolódjatok az ünnepekre...

Sok csodát kívánok!


Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr816929005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása