A legjobb ajándék lelőhelyek stylist szemmel

Megjelent: 2013.12.13. 17:04

A kedvenc pop-up boltom (pop-up store: mindig máshol felbukkanó, különleges üzlet), ahol bárki talál valami különleges design cikket magának, a Project Showroom. Pénztárca vastagságtól függetlenül vethetjük bele magunkat az ajándékok kavalkádjába. Most a Dessewfy utcában bukkant fel, irány az üzlet, bár annyira azért nem kell sietni, december 23-ig minden nap nyitva vannak este tízig.

 projectshowroom4.pngprojecshowroom1.pngprojectshowroom3.pngprojectshowroom2.png

December 15-én és 22-én, vasárnaponként 10-18 óráig a Millenárison kerül megrendezésre a Wamp, a magyar design vásár, sok új tervező indult innen, érdemes ellátogatni ide is! 

takács judit design.jpg

almacs.jpg1463111_10151869688369514_1794267630_n.jpgsoie essentielle.jpg

Ourstyle Boutique - Árkád

Tehetséges magyar tervezők szuper darabjait kaparinthatjátok itt meg. A kedvenceim: Yakira párducos pulcsik (első kép) és Moi Moi mókás feliratú pólói (második kép). Megtalálhatóak itt a the mama Kin ékszerei, de a nagy szerelmem még mindig a Lokalwear kétsoros fülbevalója (utolsó kép-a kék a legtündöklőbb szerintem). A kötött csodákról, -például Szidonia Szep pulóverek- pedig csak ámulok.

ourstyle1.jpgourstyle3.jpgourstyle2.jpg

Jó ajándék vadászatot! (oh, és a westend már most dugig van emberekkel, belépés kizárólag saját felelősségre...)

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr315689788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása