Schwarzenegger Magyarországra hozza a sikert!

Megjelent: 2014.11.16. 14:16
Írta: colorcam

Az amerikai akcióhősből lett politikus télen hazánkba látogat, hogy egy konferencia keretein belül mesélje el nekünk, mi is az a siker. A sztár, akiről mindig újabb és újabb dolgok derülnek ki, a program fénypontja, de más csillaga se csillog sokkal szerényebben azok közül, akik ott lesznek. 

schwarzenegger48105.jpg

A Papp László Budapest Sportarénába gyűlnek össze a messze elért emberek, hogy megmutassák, nekünk föld felett járóknak vagy földön haladóknak, mi is az, ami egy vállalkozást előrébb tud lendíteni - az esetek bizonyos százalékában pedig akár az űrbe repíteni. Az esemény fővédnöke Benkő Vilmos, a Magyar Tehetségek Nagykövete, sztárvendége pedig Arnold Schwarzenegger, aki természetesen nem a férfiak szülési szokásairól rántja majd le a leplet. 

Az amerikai hírességről kevesen tudják, hogy átlagon felüli intelligenciával rendelkezik, ezért juthatott el az akcióhősi szereptől a "California állam szenátora" címig. Arnold Schwarzeneggert mi elsősorban vígjátékairól, filmszerepeiről ismerjük, így mindenképpen érdekes lesz majd első kézből megtudni, mi is rejlik a kormányzó története mögött. 

arnold.gif

 

A február 22-én megrendezésre kerülő Sikernap 2015, szakmaisága mellett szórakoztatni is kívánja az érdeklődőket, így a kemény üzleti programok végeztével laza koncertek élvezői is lehetünk. Bár az előadói lista még nem teljes, azt  azért sikerült megtudnunk, hogy Gerendai Károly és Andy Vajna mellett előad Kósa Erika és Kemény Dénes is. Az inspirációs nap után pedig az este hangulatáról az Animal Cannibals, Deniz, Blaise és Julia Carpenter gondoskodik. 

Jegyeket a Ticket Express és az Interticket hálózatán belül vásárolhatnak az érdeklődők. (x) 

A3_programs_final_online.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr46867611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása