Cipők a divatfővárosokba vagy bárhová

Megjelent: 2014.11.09. 15:02

A cipőkből sosem elég, ezt minden ízig-vérig nő tudja. Nekem - le sem merem írni, hány pár - rengeteg cipőm van, de mégsem tudok ellenállni az új fazonoknak, színeknek, trendeknek. A legdivatosabb városokba pedig igyekszem minél többször eljutni. És hogy hogyan függ össze ez a kettő? Sorra vettem a kedvenceimet és azt, hogy melyik városba melyiket vinném magammal egy kis kiruccanásra. Ti hová mennétek legszívesebben?

large (6).jpg

Párizs

A kedvenc városom, örökre. Séta a Szajna partján vagy a Champs Elysées-én néhány Ladurée macaron társaságában, még kísérő sem kell, csak egy jó cipő, amiben bírsz sokat sétálni, hiszen Párizst is gyalog a legjobb felfedezni. A francia nők -nem véletlenül- odáig vannak a balerina cipőkért. Klasszikus eleganciát sugároz, mindenhez felveheted és nem utolsó sorban kényelmes. Egy cappuccino és croissant a Cafe de Flore-ban?

 large (3).jpg--1211551_P.png

Róma

Tudom, hogy sokan azt gondolják, Milánó trendibb, de ha rám hallgattok, először Rómába menjetek. A bokatörést elkerülvén, mindenképpen egy stabil bokacsizmát képzelek el lelki szemeim előtt. Én eddig római tartózkodásom alatt mindig magasszárú tornacipőt viseltem, de azt csinosabb ruhához ugye nem illik felvenni. A sok macskakövön grasszálás és autó előli elugrálást segíti, ha olyan cipőt veszel fel, ami lapos ugyan, de van egy stabil kis sarka és fogja a bokádat is. Lépkedjetek magabiztosan Rómában, az óriási nyitott múzeumban.

large (9).jpg
Divatos+Chelsea+boot+-++-+ingyenes+kiszlltssal--1260911_P.png

New York

Bevallom őszintén, én még soha nem sétálgattam az Upper East Side-on, de ha megyek, akkor sem feltétlen Carrie Bradshaw vagy Blair Waldorf cipőkölteményeihez hasonlót húzok majd fel, hanem valami strapabíróbbat. Egy bokacsizma block heel sarokkal? Csinos is, de stabil sarokkal rendelkezik, nehogy orra ess, miközben leintesz egy taxit az óriási forgalomban. De talán egy limuzin jobban jönne saját sofőrrel, hátha pont Chuck Bass ül benne.

 large (8).jpgSikkes+Cut-out+krmcip+-++-+ingyenes+kiszlltssal--1249303_P.png

A cipellőket a Deichmannból választottam. Nehéz megállni, hogy ne vásároljam fel mindegyik fazont... 

Csodaszép őszt kívánok minden Colorcam és Nikolett Nemeth Stylist olvasónak! Jussatok el mindenhová, ahová vágytok! Az utazás az egyetlen olyan dolog, amire bár költesz, mégis te leszel gazdagabb! Én már gyűjtök a következő párizsi kiruccanásra. És ti? :) 

Deichmann BlogBadge.jpg

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr406874777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása