Jön az MQ Vienna Mercedes Benz Fashion Week 2014

Megjelent: 2014.09.11. 15:03

Tavaly voltam először a bécsi divathéten, akkor csak egy napot, de idén olyan szerencsés vagyok, hogy három napot is ott tölthetek majd. És hogy miért örülök én ennek ennyire?

fashionweek4.jpg

Bécs központjában a Museumquartieren sorakoznak majd fel a hófehér sátrak, amelyekben délutántól estig pazarabbnál pazarabb divatbemutatókat fogok nézni, természetesen az első sorból.

fashionweek6.jpg

Bár a párizsi divathéthez képest messze nem olyan óriási volumenű, de a három napot így is unatkozás nélkül fogom tölteni. A rendezvény a Mercedes Benz Fashion Week hivatalos eseménye, ami garantálja a legjobb szervezést. A több magyar divattervezőt is felvonultató esemény keretein belül egy divatvásár is folyik közvetlenül a bemutatók mellett-alatt, ahol a kiszemelt ruhákat akár azonnal meg is vehetjük.

fashionweek5.jpg

Az egyik kedvenc magyar divattervezőm Nagy Noémi, Prieston by Noemi Nagy márkájával ott lesz, már alig várom, hogy lássam felvonulni a pompás ruháit. A vásáron tavaly elszalasztottam egy csodálatos nyakláncot, egy cseh ékszerész-tervező munkája volt, idén biztosan nem leszek ilyen figyelmetlen.

fashionweek11.jpg

Már mindhárom napra megterveztem az outfitjeimet, borzasztóan várom, milyen reakciót vált ki a többi résztvevőből. Valamivel extrémebb lesz, mint a tavalyi ruhám, de egyenlőre többet nem árulhatok el. Colorcames kolléganőmmel több tervező is támogat minket, igazán szerencsésnek érzem magam, amiért ilyen csodás ruhákat viselhetek majd.

fashionweek3.jpg

Ha van kedvetek, gyertek el a divathét alatt (szeptember 8-a és 14-e között) ti is Bécsbe, ilyenkor még nagyobb színes forgatagra számíthattok a belvárosban és környékén mint máskor, érdemes megnézni.

Amennyiben kíváncsiak vagytok hogyan telnek a napjaim, csekkoljátok minden nap a facebookon a Colorcam és a Nikolett Nemeth Stylist oldalt!

Jöjjön az ősz, jöjjetek új trendek!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr526680513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása