ELLE Fashion Show 2014

Megjelent: 2014.04.09. 13:55

A hétvégén a Colorcam a Budapesten második alkalommal megrendezett két napos ELLE Fashion Show-n járt, ahonnan, bár mindenben igyekeztek a kedvében járni, mégis egy kis hiányérzettel távozott. Rövid beszámolónk következik.

 efs-2014.png

 

A Millenáris D épületébe érve rögtön megcsapott minket a divat szele: a látogatók egytől-egyig trendi ruhákban és sminkben álltak sorban a belépőkért (melyhez ezúttal is ELLE Magazin járt), készítettek selfie-t az esemény molinójánál pózolva, vagy tömörültek a GAP standja előtt, ahol a színész Szabó-Kimmel Tamás képviselte a márkát. Kiállítókból nem volt hiány: a prímet a Vöslauer vitte (egyik standján ELLE-es címlapfotót készített, a másikon az ízesített vagy natúr ásványvizet kóstolhattuk meg), de ha éppen alkoholos frissítőre vágytunk, akkor Hungária Pezsgővel vagy Somersby ciderrel elégíthettük ki ezen igényünket.

Az egyes márkák egy-egy nyereményjátékkal csábították a látogatókat: a Peugeot-nál Szegedi Kata-ruhát, a GAP-nél új farmert nyerhettek a szerencsések. Számos egyéb brand is kéviseltette magát (a teljesség igénye nélkül): Hargitai Bea például helyben fogfehérítést reklámozott a Smilepoint-nál, a Marionnaud-nál letesztelhettük a legújabb Sisley parfümöt, a Lenovo-nál kifutón fényépezkedhettünk. A L’Oreal smink- és frizura tanácsadást nyújtott, sőt workshopokon való részvételre is volt lehetősége annak, aki jobban el kívánt merülni az idei trendekben.

De az eddig leírtak mind csak körítései voltak a lényegnek: a divatbemutatóknak, ahol a párizsi divathetek állandó résztvevői (Octavio Pizarro, Christine Phung és Valentine Gauthier) mellett magyar tervezők, így például Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri és a NUBU kollekciói vonultak fel. Mi Csézy idei esküvői ruháit csodálhattuk meg, melyek közelgő házasságkötése révén amúgy is aktuális témái az énekesnőnek, és valóban, kreativitás és hordhatóság tekintenében sem lehet egy szavunk sem: bármelyiket szívesen hordanánk mi is a nagy napon.

Összességében jól éreztük magunkat az eseményen, de a rivális Marie Claire Fashion Days mind szervezettségében, mind méretében, és elsősorban a résztvevő tervezők tekintetében közelebb állt a szívünkhöz.

Farkas Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr75996807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása