Kóstold velünk az ország legfinomabb fánkjait március 15-én!

Megjelent: 2014.03.08. 16:46
Írta: colorcam

FÁNK végleges.jpg

Forradalmi fánk!

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy kihagyhatatlan eseményt március 15-én a Liter Bárban ( 7. kerület Dob utca-Kazinczy utca sarok), melyet a Colorcam és a Pannaliz lifestyle magazin közösen támogat egy jó cél érdekében! 

Két részből áll a KIKELET csoport által szervezésre kerülő esemény. 

Az első napközben, gyermekek, az ünnepnap alkalmából a városban programokon résztvevő családosok részére, valamint olyan fiataloknak szól, akik elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalásban. 

Ekkor szervezetek, magánemberek, társulatok, cégek minimum 50 fánkkal, mint felajánlással érkeznek a helyszinre déltől, majd hatig mindenki kedvére habzsolhatja a finomabbnál finomabb forradalmi fánkokat. Fizetni a becsületkasszába tudsz, annyit amennyit gondolsz.

donuts-main.png

A ínyencségek díszítésében és eladásában olyan ismertebb személyek /cégek segédkeznek, akik szintén fontosnak tartják a támogatott alapítvány által képviselt célokat.

Pecséttel lezárt átlátszó pénzgyűjtőkbe lehet helyezni az adományokat.

A teljes bevétel jótékonysági célra megy!

Az esemény második része felnőtteknek, fiataloknak szól. 22:00-kor kezdődik, és itt sem áll meg az adománygyűjtés, mivel  további mini fánkokat lehet jelképes összegért megvenni.

Az estét bulival zárjuk, melyen számos sztárvendég is tiszteletét teszi.

Legyél Te is ott, és bulizz velünk!

33543.jpg

A támogatott alapítvány:

Tunyogi Erzsébet Gyógyító Játszóház Alapítvány

http://tunyogi.hu/a-jatszohaz/

Az Alapítvány célja: „Az Alapítvány tartós, közérdekű célja a központi idegrendszeri és/ vagy genetikai károsodott, valamint halmozottan sérült csecsemők és gyermekek 1 hónapos kortól történő fejlesztése, oktatása, nevelése Tunyogi-féle játékterápiával, továbbá a tanköteles halmozottan sérült gyermekeknek a tankötelezettség végéig történő fejlesztése, oktatása, nevelése Tunyogi-féle terápiával.”

Gyertek, mi ott leszünk, napközben fánkot eszünk és adományozunk este pedig bulizunk egy jót!

 

Képernyőfotó 2014-03-08 - 15.42.41.png

pannaliz_logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr275850184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása