Újabb Prieston divatbemutató

Megjelent: 2013.12.04. 13:35

Nagy Noémi már megörvendeztetett engem egyszer csodálatos showjával a bécsi divathéten, és most újabb divatbemutatóra készül. Örömmel fogadtam a meghívást a Swarovski kollaborációval létrejött ruhák megcsodálására.

prieston gallér swaro_1.jpg

Mintha a lelkembe látna a tervező, legbelül én is ilyennek látom az igazi nőt: elegáns, letisztult és kreatív. Tökéletesen párosítja a színeket és formákat egy-egy darabon belül, bármelyik általa készült kreációt elfogadnám.

Aki nem ismerné a Priestont, olvassa el az előző róla szóló cikket itt a blogon

Amit kínál, az a hordható elegancia, eszköze a minőségi kivitelezés, mely a ruhákon túl a rendezvények szervezésében is megmutatkozik. A tervező ugyanis kiemelten fontosnak tartja, hogy bemutatói és kollekciói a nemzetközileg elvárt standardeknek is megfeleljenek.

Az eseményt egy csodálatos környezetben tartják majd, mindenképpen tudósítok a részletekről, képekkel és beszámolóval. A bemutatón a hajakért a prémium kategóriás JOICO hajmárka, a sminkért a valóban ásványi anyagokat tartalmazó BelléPierré felel majd. 

thum_corinthia.jpg

Alig várom, hogy lássam Noémi által megálmodott swarovski kristályokkal finoman csillogóvá épített világát.

Ha kíváncsiak vagytok a további részletekre, likeoljatok engem a facebookon Nikolett N styling néven, és első kézből kaphatjátok meg a divatvilág infóit!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr505673499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása