Hangyászporszívóval támad a Nat Geo

Megjelent: 2013.10.10. 12:30
Írta: colorcam

Még Februárban mutatták be a new yorki játékkiállításon ezt a csodálatos terméket. Ha a gyerek már ráunt a természetfilm nézésre, vagy esetleg megijedt Bear Grylls bogárzabálásától, akkor jöhet képbe eme csodás játékszer. Itt van fiam a hangyászporszívó, menjél ki a kertbe!

Anteater_photo_large_1.jpg

A dolog lényege, hogy a gyerek nem eltapossa a bogarakat, hanem szépen felszippantja őket, amik nem pusztulnak el. A dolog pikantériája, hogy a plexigyűjtőbe nagyítót is építettek, így megvizsgálhatóak a bent raboskodó egyedek. Így válik a játék áltudományossá és így kaphatta meg a Nat Geo felségjelzést is. Azért ha meglátnék egy hangyászporszívós gyereket erősen kacagnék, a tisztes hangyapopuláció viszont már nem biztos.

Anteater_belly_photo_large.jpg

A Nat Geo azért a használati utasításban megjegyezte, hogy a játék végén kéretik az elfogott egyedeket szabadon engedni. Mégiscsak jobb a béke.

Anteater_kid_photo_large.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr95549210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása