Meztelenség a címlapon

Megjelent: 2013.09.27. 10:57

Közönséges vagy érzéki?

Manapság már talán nem meglepő, ha egy magazin címlapján a modell nem visel ruhát, vagy csak nagyon keveset. A minap megakadt a szemem egy újságon.

Engem személy szerint nem zavar a meztelenség, néha kifejezőbb és stílusosabb, mint egy tetőtől-talpig felöltöztetett hölgy.

 camille rowe.jpg

Itt a modell egy kedvencem, Camille Rowe, a VM model grouptól, amelyet Magyarországon az Incoming Talents képvisel. www.justwm.com, www.incomingtalents.com

Imádom a modell természetes szépségét, a szeplői pedig sokakat levesznek a lábukról. Nem ez az első olyan fotó róla, amelyen megmutatja fedetlenül bájait, persze ez a modellkedés egyik velejárója. Nem szabad szégyenlősnek lenni. 

Az ilyen magazinborítók figyelemfelkeltőbbek, mint a többi, egyeseknek talán még felháborító is lehet. Az én üzenetem az, hogy egy szép nő sosem okozhat gondot, csak akkor, ha valaki saját magával nem elégedett. Engem mindenesetre ösztönöz, hogy éljek egészségesebben, akkor olyan ragyogó lehetek, mint Camille. Persze a photoshop mindenkin sokat segít! Ezt ne feledjük!

Egy nagyon kedves férfi barátom mondta egyszer, hogy szerinte minden nő szép, mindegyik nő szikrázó, ha megfelelő önbizalommal rendelkezik.

Én azt mondom:

Mind csodásak vagyunk és kész! Szeressétek magatokat ruhában és anélkül is!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr565535973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása