GAP IS HERE!

Új divatmárkával bővült Magyarország

Megjelent: 2013.08.25. 20:34

Gyermekkorom óta imádom a GAP ruhákat, habár csak akkor kaphattam belőlük, amikor olyan vidékre utaztam, ahol fellelhető volt a márka. Végre most már kis hazánkban is megnyílt a GAP első boltja a Westendben augusztus 21-én, másnap pedig az Árkádban is megnyitotta a kapuit. Mindenki törje fel szépen a kis malacperselyét és irány az egyik üzlet!

Férfi, női és gyermek ruházat is kapható mindkét üzletben, az egész család megtalálhatja a neki való darabokat. Ha valami szuperelegáns helyre mész, ne ide térj be a buli előtt, de a hétköznapi ruhatáradat tetőtől-talpig beszerezheted náluk.

 

two tone.jpg

Szerintük azzal a céllal alakult az üzlet anno 1969-ben, hogy a stílusos öltözködést bárki számára elérhetővé tegyék. Szerintem meg azért, hogy engem boldoggá tegyenek! Mindenesetre a farmereik überelhetetlenek, a farmeringekről nem is beszélve, igazi alapdarabok.

Az alapdarabokról később még írni fogok, de addig is, megyek és nézek magamnak egy tökéletesen passzoló farmert, mert ez minden lány álma! Talán a fiúké is…

 

gap limited edition jeans.jpg

Eléggé farmermániás vagyok, szinte mindennel el tudom képzelni. Fekete blézerrel, egy másik színű farmeringgel, sima pólókkal, csinos toppal, feliratos pólóval, magas sarkúval, tornacipővel szóval tényleg bármivel. Ha nem tudjátok milyen szabás illik hozzátok, akkor a legideálisabb választás a csőszárű farmer, mert az szinte kivétel nélkül mindenkinek jól áll, nem úgy mint a szélsőséges változatok …(slim, baggy, boyfriend).

Jó vásárlást! Fall into the GAP!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr125476731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása