Luxusautó áráért adják a M.I.C.U.-t

Megjelent: 2013.04.24. 13:05
Írta: colorcam

Szomaton került megrendezésre az InterContinental szallodában a "Fogad örökbe a M.I.C.U. mentőautót" jótékonysági rendezvény és gálaest. Kevesen tudják, hogy az előbb említett rövidítés a Mobil Intensive Care Unit kifejezést takarja. Avagy a mentőautók szuper egységét. 

micu.png

A "micuzás" romantikája

A mentőzés önmagában is embert próbáló feladat, ám ha egy olyan speciális autóban ülsz, amelynek feladata a kifejezetten veszélyeztetett állapotban lévő betegek szállítása, fel kell kötnöd a gatyád. És ha még ez sem lenne elég, ott a pénzhiány, az állandó adrenalin és a stressz. A "micuzók" mindennapjait kitöltik ezek a tényezők, mégsem akarják otthagyni szakmájukat. Létezik a visszatartó erő, amely sokszor elnyomja az adrenalint és persze ott a társaság is. Persze vannak mélypontok, amikor már mindenből elegük van. Ilyenkor a beteg arcára tekintve merítenek erőt. Kuzmányi János szerint a mentőzés olyan mint a drog, nem lehet vele leállni.

Segíts!

A sajtótájékoztatón Molnár György (International Ambulance Service, Ügyvezető igazgató) elmondta, hogy a szálloda parkolójában több autót is látott, ami meghaladta a speciális mentőautó összértékét. Elmondása szerint egy arra alkalmas gépjármű 10 millió Ft körüli áron mozog, erre jönnek még rá a plusz kiadások. Főleg a felszerelések. Az újságírók közül sokan megdöbbenéssel hallgatták, hogy például egy hordágy ára 2-3 millió Ft, a lélegeztető gép pedig 7 milliót is kóstálhat. Így lesz a MICU-ból 40 millió forintos álomjárgány. Nagy szükség van most a segítségre, hiszen a jelenlegi autó már nehezen bírja, lestrapált állapotba került. 

micu-vip2.jpg

micu-vip4.jpg

A VIP Phone Group már a kezdetektől és elsőként támogatta az Inter Európa Mentőszolgálatot eszközbeszerzéseiben. Nagy Tamás ügyvezető elmondta, hogy minden egyes eladott mobiltelefon árából 100.- Ft-ot az Inter Európa Mentőszolgálatnak ajánlottak fel. Így a VIP Phone vásárlói tették lehetővé többek között egy új és korszerű lélegeztetőgép beszerzését a M.I.C.U. mentőautóba. Illetve a megrendezésre kerülő jótékonysági gálaest megrendezéséhez is elsőként nyújtottak segítő kezet a mentőszolgálatnak.

vip logo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr235243108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása