Nem rég felkerült videó leplezi le a Terminátort

Megjelent: 2013.03.29. 11:52
Írta: colorcam

Stan Winston lerántja a leplet a Terminátor 2 forgatásáról. A nem régiben felkerült felvételek bepillantást engednek az eddig még sehol nem látott kulisszák mögé. A dolog érdekessége, hogy a film készültekor (1991), még egyáltalán nem használtak CGI-t, tehát az akcióval teli jeleneteket és a különleges effekteket nem a számítógép által létrehozott képnek köszönhetjük.

terminator-2-2.jpg

A maszkokat, robotokat stb. emberek készítették és sokszor ők is mozgatták. Megdöbbentő, hogy mégis mennyire élethűre sikerültek a jelentek, talán jobban is mint napjaink számítógépes technikáival telezsúfolt műremekei. Érdemes tehát bele nézni ebbe kis szösszenetbe, ha pedig alaposabban is érdekel a téma, ajánlom időzz el egy kicsit a StanWinstonSchool csatornán. Itt nem csak az említett remekmű készítésébe nyersz betekintést, de akár azt is megtudhatod, hogy a Jurassic Parkban is hús-vér emberek bújtak a dínók bőrébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr145178956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása