Libamáj Fesztivál az Erzsin

Megjelent: 2014.09.06. 10:04

Még nem késő részt venni az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő, szeptemben 5-én, pénteken indult Libamáj Fesztiválon az Erzsébet téren, hiszen szombaton 9-től éjfélig, vasárnap pedig este 20 óráig látogathatók a szaftos programok.

I_1.jpg

A libaünnep célja, hogy közelebb hozza finom hungarikumunkat a nagyközönséghez, bemutatva széleskörű felhasználási lehetőségeit. A különböző, elsősorban a libamáj köré épülő finomságok (házi füstölésű libakolbász, helyben sült libatepertő vagy ínyenceknek az azzal készített bonbon) elfogyasztása közben látványfőzés, változatos tematikájú színpadi bemutatók és zenés programok szórakoztatják a nagyérdeműt.

roston_sult_libamaj-001_104724_39327.jpg

Az Almárium Bisztró séfje a háziasszonyoknak ad hasznos tippeket a liba- és kacsaételek elkészítésével kapcsolatban. Az aprónépet kézműves foglalkozások, tollfújó verseny és libaolimpia várja, sőt még kis libákat is lehet majd simogatni. A libából készült étkek mellett más finomságok is helyet kapnak az eseményen: kacsa ételek, sajtok és házi kolbászok, melyeket kézműves sörökkel, kiváló magyar pincészetek boraival vagy épp egy kupica pálinkával öblíthetünk le.

 A felnőtt napijegy 1500 Ft, ha az óriáskerékre is felülnénk, 3000 Ft. A fesztivál liba-menüje 2990 Ft-ért kapható. 

 Info: www.magyarizek.hu

 

Haverkodjunk Facebookon is: www.facebook.com/colorcammag

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben, vagy írj a hello@colorcam.hu-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr196673967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása