Dirtyland, avagy kedvenc Disney hercegnőink meztelenül (18+)

Megjelent: 2014.06.26. 14:35
Írta: colorcam

Szereted a Disney meséket? Ezután még jobban fogod. 

Dirtyland-sexy-fgdisney-4.jpg

Dillon Boy munkássága ( az igazi neve az úrnak James Dillon Wright) a street art-ból, grafittikből és a pop kultúra keverékéből merítkezik, szinte minden inspirálja, ami nem kommersz.

Új művészi sorozatának – DIRTYLAND - főszereplői mind-mind Disney hercegnők, nem is akármilyen formában. Romantikus környezetüktől – és ruháiktól – megfosztva ábrázolja őket. Nem kislányok szobájába való egyik kép sem, bár én mondjuk az összeset elfogadnám a fehérre mázolt falaimra.

Dillon-Boy-dirtyland1.jpg

Dillon Így beszél a sorozatról: „A közönségem még gyermek volt, amikor ezek a hercegnők uralták a világot, most felnőttek és szexuálisan aktívak, így minden adott ahhoz, hogy ezek a festmények a falaikon lógjanak”.

Mostanában ezek az újragondolások igazán népszerűek, nem véletlenül. Az effajta művészet mellett senki nem megy el szó nélkül, mindenkinek meg van róla a véleménye, legyen az nyárspolgár, vagy sznob.

Abban az egyben Dillon is egyetért a kritikusaival, hogy egy szexuálisan túlfűtött világban élünk – szinte minden utcában találunk egy olyan reklámplakátot, ahol egy hölgy lenge ruhában feszít – és a szex az, amivel bármi eladhatóvá válik. Persze az ő sorozatában nem kifejezetten erről van szó, ez pusztán művészet.

Ha valaki mégis kedvet kapna ahhoz, hogy ilyen pikáns Disney hercegnőkkel ékesítse a nappaliját vagy a hálója falát, a képek természetesen megvásárolhatóak a  Dillon online shopjában.

Én mondjuk mindig is kíváncsi voltam Jasmine hercegnő, Ariel és Pocahontas csöcsikéjére! :)

The-Native.jpg

Sinderella (1).JPG

Home-of-The-Brave (1).JPG

Sleeping-With-Beauty (1).JPG

The-Dynasty.JPG

Dirtyland4.JPG

whole-new-world.JPG

Untangled.JPG

forrás: www.dillonboy.bigcartel.com

Haverkodjunk Facebookon is: https://www.facebook.com/colorcammag

További képek Instán: http://instagram.com/colorcammagazine

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr976410569

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minnél többet dugni 2014.06.27. 11:27:08

Rövid az élet, hosszú a sír. Mindenki dugjon, ameddig bír!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lova 2014.06.27. 07:55:44

Szerintem nem rossz, nem ízléstelenek a képek és tetszik a festő stílusa is.

Nyilván nem gyerekeknek való, de azok közül amit a gyerekek gond nélkül láthatnak a neten, ez még tényleg langyos és művészi...

mattkirby 2014.07.05. 19:28:10

simán kitenném a falra egyiket másikat. meg fel is, ja.
süti beállítások módosítása