Michael Kors Budapesten

Bejegyzés alcíme...

Megjelent: 2013.11.15. 09:00

Már évek óta növekszik az újonnan nyíló nemzetközi nagy márkákat árusító üzletek száma Budapesten. Bevallom, én ennek nagyon örülök, még akkor is, ha szinte be sem merek menni egyikbe - másikba.

MKV1PXS_mn.jpg

Most az Aréna plázában nyílt meg egy nagy kedvencem, Michael Kors táska üzlete. Az új kollekció fantasztikus, szerintem tökéletesen ötvözi az aktuális divatirányzatot és a klasszikus eleganciát.

MKV1RV8_mn.jpg

Az eladók csinos kis ruhákban lejtenek az üzletben, nem tudom, hogy kedvesek-e, de az üzlet rettentő szép enteriőrrel lett a vásárlók elé terjesztve.

MKV1SUG_mn.jpg

Nagyon-nagyon-nagyon szeretnék egyszer egy klasszikus fekete táskát tőlük, akkor igazi kis divatikonnak érezném magam. Más kérdés, hogy vajon megvan-e az ár-érték arány a táska tekintetében, ami körülbelül nyolcvan ezer forintot kóstál. Számomra mindenképpen, de aki nem értékeli a márkát, mint olyan, az őrültségnek gondolhatja, ha valaki ilyesmit vásárol. Ahogy említettem, nekem abszolút megérné a szerzemény, amúgy is nagyon vigyázok a cipőimre, ruháimra és kiegészítőimre. Én egy-egy klasszikus táskát -persze ha megfelelő minőségű- évekig hordok.

MKV1RZD_mn.jpg

 Mindig hangsúlyozom, hogy inkább legyen egy-két igényes, minőségi holmink, jelen esetben táska, mint ezer utánzat, vagy gyenge kivitelű. Ha belegondolunk mennyit takarítunk meg ezzel...na, jó, tulajdonképpen lehet, hogy semennyit, de legalább igényesen jelenünk meg bárhová is vigyen az utunk.

Táska vadászatra feeeel! Nekem most marad a spórolás...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr805564935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása