ohmyDOG boutique & spa - Ahol a kutyából nem lesz szalonna

Megjelent: 2015.12.11. 09:00
Írta: colorcam

Ha Kiss Ádám reciproka Nagy Éva, akkor Beáé és Nanáé Cesar Millan. Kutyakozmetikájuk nyitva áll mindenki előtt, aki kényeztetésre vágyik és szeretne kicsit megszépülni na meg persze kutyából van. Az biztos, ha egyszer egy angol bulldog is betér ide, az "Oh my God-ot", "Oh my Dog-ra" fogja cserélni.

img_0009.jpg

Nelsonnak mostanában kemény napjai vannak. Nem elég, hogy a kutyasuli szellemileg teljesen kimeríti, még gazdája fel is használja egy tesz erejéig. Kutyakozmetikába vinni egy 11 hónapos sárhegyi farkasölő-németjuhász kölyökgólyát nagy kihívás. Az biztos, hogy a farkasfalkából nem sokan járnak fodrászhoz vagy ultrahangos fogtisztításra, de egy nagyvárosi kutyának valahol bele kell kóstolnia a pezsgésbe.

Így történt hát, hogy Nelsonkát autóba ültettem és meg sem álltunk az Dózsa György út 15-ös számig. Nem tudta , mire vállalkozik. A bevonulás szinte Rockyt megszégyenítőre sikerült, ám ez a dacos büszkeség 10 perccel később már tova is tűnt. A kád látványa nem a farkasölőt, hanem a látens csivavát hozta elő belőle. Itt jegyezném meg, hogy mennyire fontos a szakértő kéz, ami nem riasztja el a kutyát és igyekszik elkerülni azt is, hogy az ebnek egy életre elmenjen a fürdéstől a kedve. Pont erre való a babaszoktatás, ami játékosan segít a kutyának megérteni, hogy lehet élvezni is az ápolást. 3 hónapos kortól már érdemes elkezdeni. 

Nelson után a helyi góré, Tyson, Bea kutyája is lezuhanyzott, majd a szárítás előtt kicsit még szteppeltek a parkettán legújabb spanjával. Bár kiskutyám mint írtam, jár kutyaiskolába, azonban az alapvető engedelmességi feladatokat úgy tűnik, a szárító berendezés bekapcsolásával el is felejti. Bea dugig van jutalomfalatokkal, amit a Flash kutyapékség szállít neki. Szerencsénkre. Nagyjából a kozmetika erre szánt összes eledele elfogyott, mire Nelsi szőrzete teljesen vízmentes lett. A pedikűrt és az egyéb férfiatlan dolgokat nem vettük igénybe, így Nelson első látogatása az utolsó darab kutyakeksszel és egy egy Tysonnal közös játékkal ért véget.

img_0074.jpg

Ezúttal velem jött haza, de akár taxizhatott is volna, mert hogy ilyen is van. Kérem szépen taxis úr érte jön, blöki beugrik (lehetőleg nem rókázza szét az autót :), ohmyDOG elé megérkezik, blöki ki. Vagy fordítva. Amikor a kedvenced taxizik, az már a menőségnek egy elég magas foka.

taxi-dog.jpg

A viccet félretéve ezt vártam egy igazi, mai kutyakozmetikától. Teljes körű szolgáltatásokat, szakértelmet, extrákat és egy igazán kutyabarát helyet. Nemrég nyitottak, így a szakavatottabb kutyások előtt is felfedezésre vár a hely, ha arra jártok és benéztek nyugodtan osszátok meg véleményeteket velünk is. Szóval gyerünk, nyomás, szép kutyát a fa alá! :)

img_0068.jpg

Foglalj időpontot 19, 21 vagy 22-ére és 20%-os kupont kapsz ajándékba, amit a következő alkalommal használhatsz fel!

omd_kupon_psd.png

 

M.

www.ohmydogspa.hu

Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 15.
Telefonszám: +36-30/199-0711
Email cím: info@ohmydogspa.hu

 

A FÉL KAROMAT ADNÁM ÉRTE 

MINDEN ALKALOMMAL NŐ - MARIE ANNE DESIGN

TEENAGER L'AMOUR - MISS SPORTY ÉS PLAYBOY TESZT

CARRIE BRADSHAW A BOLDOGSÁG NYOMÁBAN - SELF-HELP AMERIKAI MÓDRA

ROSSZ NEVELÉS - AZ ELFOGADÁS TÖKÉLETES ELUTASÍTÁSA

MIÉRT IS NEM AKARSZ MAGYAR FÉRJET?

ELHAGYATOTT HELYEK - ÓBUDAI GÁZGYÁR

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr738154080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása