Tavaszból a nyárba

Májusi programajánló

Megjelent: 2018.05.02. 13:40
Írta: colorcam

A majálisok forgatagán túl is van élet, nem is akármilyen! A korán jött nyár kellemes fröccsözős estékkel és körítésnek, nem mellesleg, jobbnál jobb programokkal csábít.

pexels-photo-920154.jpeg

 

05.05. / ÚJRAGONDOLT CZÓBEL 3.0 / CZÓBEL MÚZEUM, SZENTENDRE

A magyar festészet rajongóinak okvetlen el kell látogatnikuk a május 5-től egy éven át megtekinthető kiállításra, melynek központi témája ezúttal a festő németországi expresszionizmusa. Érdekesség, hogy olyan alkotások is felbukkannak majd, melyek raktárok, magángyűjtemények mélyén lapultak és eddig nem voltak láthatóak (Czóbel hosszú élete során több, mint ezer képet festett). Három festmény hátoldalát is megtekintheti a látogató: ezek olyan vásznak, melyek mindkét oldalára festett Czóbel vagy valamelyik kortársa. A hátoldali képek eddig átfestve, rejtve szunnyadtak, a szakemberek gondos munkájának köszönhetően azonban most teljes valójukban megcsodálhatóak, így egy nonfiguratív alkotás is, mely a teljes feltárást követően vélhetően világszenzáció lesz.

o_narcke_p_1920_maga_ntulajdon_hungart_c2018.jpg

Időpont, helyszín: Czóbel Múzeum, Szentendre, Templom tér 1.

Jegyek: 1200/1400 Ft 

Facebook esemény

 

05.05. / FASHION PLATZ - GARDRÓB VÁSÁR / TESLA BUDAPEST

Több okból is érdemes ellátogatnod szombaton a Teslába: egyrészt ha épp nagy tavaszi ruhaszelektálásban vagy és nem tudod, mit kezdj azokkal a darabokkal, melyeket csak párszor viseltél, de valahogy mégsem azt érzed már velük kapcsolatban, mint amikor lecsaptál rájuk a boltban, akkor a gardrób vásár keretében eladhatod őket. Másrészt természetesen vásárolhatsz is és teheted mindezt kedvenc bloggereid és youtubereid társaságában - a kolleginák mellett mi is ott leszünk majd és nagyon örülnénk, ha személyesen is megismerkedhetnénk Veletek! A ruhákon túl kiegészítők és beauty termékek is várnak rátok majd a vásáron - gyertek, gyertek!

img_1236.JPG

Időpont, helyszín: május. 5., 10:00 - 16:00, TESLA Budapest

Jegyek: ingyenes

Kiállítóknak további információ: Facebook esemény

 

05.10. / PLATFORM TALKS #1 / KUZIN BÁR

Ha érdekel az Instagram bűvős világa, ha szeretnél kicsit közelebbről megismerkedni a legújabb influencer generációval és bepillantani a kulisszák mögé, akkor május 10-én ott a helyed az első #platformtalks-on! A Kuzin Bar-ban megrendezésre kerülő eseményen a rendezők szerint az előadáson túl a közös tudásbázis építése a legfőbb szempont. A beszélgetés résztvevői és egyben a helyszínen megtekinthető fotókiállítás képeinek alkotói: Gulyás Lídia (@lidiaontheroad), Prokaj Benjamin (@benjooo1344) és Stein Zsófi (@zsofistein).

screen_shot_2018-05-01_at_23_07_40.jpg

Időpont és helyszín: május 10., 18:00, Kuzin Bar

Ingyenes, jelentkezés itt: Facebook esemény

 

05.11. / NAGYSZÍNPAD DÖNTŐ / AKVÁRIUM KLUB 

Május első hetében zajlanak a Nagy-szín-pad elődöntői, melyek során a nagyérdemű az Amigod, az Antonia Vai, az Apey & the Pea, a Belau, ByeAlex és a Slepp, a JETLAG, NB és a Soulwave zenés versengését követheti nyomon élőben az Akvárium Klubban, felvételről pedig az M2 Petőfi TV-ben. Büszkén jelentjük, hogy a Colorcam csapatából Brigi és Napsi végig a helyszínről jelentkezik majd: mini-interjúkért és további extrákért kövessétek a @colorcam_ws Instagram vagy Facebook oldalát! A döntőre május 11-én kerül majd sor, a tét pedig nem más, mint hogy a zsűri által legjobbnak ítélt zenekar a nyár legnagyobb hazai fesztiválon koncertezhessen majd, illetve bezsebelhesse azt a pénznyereményt, melyből klippet forgathat. Izgi, nem?

28516803_802438079948165_6836187483398385138_o.jpg

Időpont, helyszín: május 11., 19:00, Akvárium Klub

Jegyek: akvariumklub.hu

Facebook esemény

 

05.17. / ESTI SÉTA AZ ÁLLATKERTBEN / FŐVÁROSI ÁLLAT- ÉS NÖVÉNYKERT

Ben Stiller jóvoltából az már sejtjük, hogy milyen egy éjszaka a múzeumban, de az állatkerti lakók titokzatos esti életének eddig csak kevesen lehettek szemtanúi. Májustól októberig azonban minden hónapban lehetősége nyílik kicsinek és nagynak is arra, hogy szakvezetőkkel járja be a területet, benézzen a rácsok mögé és kifürkéssze a vadak napnyugta utáni, korántsem egyhangú életét. A csoportok az állatorvosi rendelőbe és a takarmánykonyhába is beleshetnek, valamint felfedezhetik az akvárium eddig nem látogatható részét is. Érdekfeszítő történeteket hallhatnak különlegesebbnél különlegesebb állatokról - némelyiket talán testközelből is megismerhetik majd. A séták este 6-kor kezdődnek, így gyerekekkel is bátran benevezthetünk rá, de szerintünk randiprogramnak sem utolsó!wolf-torque-wolf-moon-cloud-45242.jpeg

Időpont, helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert, május-október

Jegyek: 5000 Ft, ITT

Facebook esemény

 

05.26. / ÉJSZAKA A VÁROSBAN / SUP BUDAPEST

A deszkán evezés - stand up paddeling, azaz SUP, néhány éve nagyon menő sportnak számít a vizeken, tavaly én is kipróbáltam egy romantikus naplementében a Velencei tavon. A kezdeti remegő láb érzést hamar felváltja a megtalált egyensúllyal együtt járó biztonságérzet, és nincs is más hátra, mint élvezni az evezést és gyönyörködni a táj szépségében. De mi van akkor, ha a táj egyszer csak Budapest közepét jelenti? Egészen különös perspektívából figyelhetjük meg a Parlamentet vagy éppen a Lánchidat, ha május 26-án a Budapest SUP-pal leevezünk a Rómaitól egészen a Kopaszi gátig! Az biztos, hogy feledhetetlen élményben lesz részünk, és persze napi kardiónak sem utolsó :)  Minden fontos tudnivalóért kattints a kép alatti Facebook esemény linkjére!

29064220_761568017373883_1410523825888381630_o.jpg

Időpont és helyszín: május 26., 21:00-02:00

Ár: 16.990/14.990/12.990 Ft

További tudnivalók: Facebook esemény

 

05.31. / NATÍV ELVONULÁS / CAVALLO LOVASUDVAR

Tavaly egy csodás napot töltöttünk Fannival a fővárostól nem messze, Vasztélypusztán található Cavallo Lovasudvarban, ahol egy lovas személyiségfejlesztő tréningen vettünk részt. Már maga az megnyugtató, ahogy az ember a budapesti forgatagból a Toscana szépségével vetekedő dimbes-dombos, pipacsmezős tájat megpillantja, ehhez jön hozzá Natasa és Zsófi szakértelme, a lovak közelsége - lényeg a lényeg, a nap végén kisimultan, energiával és önbizalommal telve megy haza az ember. Május 31-én azonban haza sem kell majd menni, ugyanis a lányok két és fél napos elvonulást szerveznek, ahol még mélyebben átélhető a szavak nélküli itt és most állapota. Fontos, hogy a részvételnek nem feltétele a lovagolni tudás, a feladatokat a ló mellett/lóval, a földről végzik. Tavalyi élménybeszámolónkat ITT olvashatod.

96790b7d-a942-4094-80bc-10c0c7046438.JPG

Időpont, helyszín: május 31-június 2., Cavallo Lovasudvar, Vasztélypuszta

Jegyek és további információ: www.nativmethod.com

Facebook esemény

 

Borítókép és állatkerti kép: pexels.com, Natív: @annecolor

 

Tovább is van, mondjam még?

Fényűzés a Deákon - Ilyen volt nekünk a Ritz-Carlton

Honor 9 Lite benyomások férfi és női szemmel

Pimasz játék a ruha alatt - A tavasz legmenőbb fehérneműi

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr8613883916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása