Pimasz játék a ruha alatt

A tavasz legmenőbb fehérneműi

Megjelent: 2018.04.11. 06:44

Virágminták, testszínű csipkék és áttetsző részletek: egy lenge tavasz tökéletes kellékei, ha már alsóneműről beszélünk. Az idei trendet méltán nevezhetjük a fehérnemű-történelem egyik legforróbb évszakának: a kislányos pasztellek mellett megjelentek azok a darabok, amik szó szerint úgy néznek ki, mintha semmit sem viselnénk. Vigyázat! Csak akkor olvass tovább, ha feltétlenül el akarsz csábítani valakit, vagy pasi lévén, valami igazán szexi ajándékon töröd a fejed a barátnődnek. 

photo-1494354205675-139c8101dfa5.jpeg

 

Agent Provocateur 

Sajnos Magyarországon még csak online tudunk rendelni a világ legprovokatívabb fehérneműi és csillogó kiegészítői közül, de azt kell hogy mondjuk, még így is megéri. Az Agent Provocateur idén a sejtelmes bujaságra épít: testszínű tüllök, világos színű csipkék, amik bármilyen lenge ruha alatt észrevétlenek maradnak, hogy csak akkor kerüljenek elő, amikor kell. Akkor viszont valakinek nagyon kelleni fognak...

cc_lingerie3.jpg

 

Women'secret 

A Women'secret idei kollekciója a szofisztikált nőiesség jegyében született meg. Nyugodtan felveheted minden élethelyzetben és az sem lesz túlzás, ha egy picit kivillan a blúzod vagy a topod alól. Sőt! A braletteket bátran ajánljuk lenge, kicsit áttetsző topok alá, ha szeretnél valami izgalmasat vinni a hétköznapi öltözékedbe. Ami az alsókat illeti, pont félúton vannak a hétköznap is viselhető, és az este is nyugodtan megmutatható darabok között. 

ws.jpg

 

Intimissimi 

Az Intimissimi kreatív igazgatói minden bizonnyal Európa legszebb virágboltjaiban jártak, amikor inspirációt akartak gyűjteni a 2018-as tavaszi kollekcióhoz. A romantikus darabok minden lánynak jól állnak, aki olykor szereti finom hercegnőnek érezni magát. Pasztell színek és jól kidolgozott részletek jellemzik az idei tavasz és nyár alsóneműit, amiket nem csupán melltartóként, hanem kiegészítőként is viselhetsz egy kicsit kivágottabb, passzoló felsőhöz. 

homepage-hero-serie1289-spring18-int.jpg

 

Sloggi

Persze nem árt észben tartani, hogy egy melltartó akkor igazán szexi, ha nem hagy semmilyen nyomot a bőrödön. A Sloggi legújabb kollekcióját direkt úgy alkották meg, hogy a pántnak még csak eszébe se jusson felsérteni a válladat vagy a hátadat. A másik jó tulajdonsága, hogy úgy néz ki, mint egy remekbe szabott cropped top, így bármilyen, pl. csipkés darab alatt jól mutat. Itthon Bolla Viki bloggerina volt az Zero Feel kampány arca, mellette Szabó Hédi, Kiss Ramóna és Ada öltötték magukra az új kollekció egy-egy darabját. A fotókat pedig Debreczeni Zita készítette!

bolla_vikto_ria_sloggi_zero_feel.jpg

Nézzétek ma este a @colorcam_ws Insta Storyjait, extra tartalommal is készültünk az Intimissimi és a Sloggi új kollekciói kapcsán! :)

 

Szöveg:

alairas_brigi_1.png

 

Képek: brandek weboldalai

 

A ruha teszi

Vajon hány parfümre telik egy Birkin bag árából?

Királyi dresscode

7+1 meghatározó tavaszi trend

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr2613781176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása