Helló Október! / zene - Újra tető kerül a buli fölé

Megjelent: 2015.09.30. 22:59
Írta: colorcam

Ismét eljött az ideje annak, hogy péntek és szombat este tető kerüljön a buli és a fejünk fölé, miközben kedvenceink dallamaira ropjuk. Ebben a hónapban kicsit kevesebb lesz a nemzetközi sztár, de annál több érdekességre bukkanhatunk, amit persze a nyugati oldalról átvett Halloween koronáz majd meg.

halloween.jpg

 

10.02. / TESLA x DESIGN WEEK MEGNYITÓ / TESLA 

tesla.jpg

Az ősztől Szilveszterig tartó eseménysorozatot idén már hagyományos módon a Design Hét nyitja meg, ahol évről-évre újabb és újabb darabok kerülnek a szemünk elé vagy épp a kezünk közé. A hazai tervezői szakma szinte teljes mellszélességgel képviselteti magát, amit egy divatbemutatóval és egy hajnalig tartó bulizással nyitnak meg. 

Időpont, helyszín: 10.02. 18:00 , TESLA 

Jegyek : Regisztráció

Facebook esemény

 

10.08. / TEN YEARS BEFORE - KLUSTERS/KIDDO /MIKA TIVADAR MULATÓ

kiddo_klusters.jpg

Október 8-án a Mika Tivadar Mulatóban a Ten Years Before koncertsorozat őszi évadját nyitja meg a kiddo és a Klusters. A Ten Years Before-t Jezerszky Viktória, Rákosi Tímea és Vitézi Anikó álmodták meg azzal a céllal, hogy feltörekvő zenekarok számára bemutatkozási lehetőséget biztosítsanak, és segítsenek elindulni nekik. A koncertek 21:00-kor kezdődnek.
Időpont, helyszín: 10.08. 21:00, Mika Tivadar Mulató
Jegyár: 500 Ft
10.08. / B THE FIRST LEMEZBEMUTATÓ / DÜRER KERT
bthefrist_deniz.jpg
A Pély Barna vezette B the First zenekar már a harmadik nagylemezét jelenteti meg. Ezen a lemezen kapott helyett Denizzel elkészült közös daluk, a "Követem a szívem" is, mely biztosan elhangzik ezen az estén is. A koncert után dedikálással várják a rajongókat.
Időpont, helyszín: 10.08. , Dürer Kert
Jegyár: 800 Ft/1000 Ft
 

10.09. / DUB FX / AKVÁRIUM KLUB

dubfxxx.jpg

Nem múlhat el hónap az Erzsébet tér körül, amiben nincs legalább egy sztár fellépő. Október elején az aktuális kedvenc, az ausztrál utcazenészből az európai klubok és fesztiválok egyik közkedvelt előadójává avanzsált DUB FX látogat majd el hozzánk, aki annyira sokoldalú, hogy szinte már kör. :) Az esemény oldalát böngészve pedig valami kis különlegességet is sejteni vélünk, kíváncsiak vagyunk, mi lesz az. 

Időpont, helyszín: 10.09 22:00 Akvárium Klub 

Jegyek: 
Elővételben: 6499 Ft
Helyszínen: 7499 Ft
VIP jegyek, elővételben: 9999 Ft ITT

 

10.17. / BLACKOUT BUDAPEST / DÜRLIN

blackout.jpg

Október 17-én, szombaton a Bladerunnaz csapat jóvoltából a Dürlinbe látogat a drum and bass szcéna három gigásza: Black Sun Empire, Icicle és Neonlight. Habár mindhárom előadó járt már Magyarországon, bulijaik továbbra is rengeteg embert vonzanak. A törtütemek szerelmesei is örülhetnek, hiszen a holland BSE és Icicle, illetve a dán Neonlight mellett a legnevesebb magyar DJ-k is fellépnek: Jade, Chris.SU és Mindscape. Ha egy táncolni vágyó, pörgős, de a sötétebb zenét szerető ember vagy, ne hagyd ki ezt a kivételes line up-pal rendelkező partyt!

Időpont, helyszín: 10.17. 22:00 , DÜRLIN 

Jegyek:  Elővétel: 3500 Ft ITT

 

10.17./ QUIMBY TEÁTRUM KONCERT / ERKEL SZÍNHÁZ
quimby_4.jpg

A közkedvelt pop-rockegyüttest októberben egy egészen különleges formában csodálhatjuk meg. A zenekar új helyen, az Erkel Színház színpadán mutatja meg azt, hogy az alternatív zenének napjainkban helye van a patinás színházak falai közt is. Ezen az esten az élő dallamok mellett lehetőségünk nyílik majd egy kicsit jobban figyelni a dalok szövegére, mondanivalójára is. 

Időpont, helyszín: 10.17. 19:00 Erkel Színház

Jegyek: ITT

Facebook esemény

 

10.24. / NOMAD, AMIGOD, TÉR-IDŐ / A38 HAJÓ

a38_harmas.jpg

Különleges koncertélményre számíthat az, aki ezen az estén ellátogat az A38 hajóra, ugyanis egyből három lemezbemutatón vehet részt. A Nomad zenekar Hotel Polimer lemezének dalait mutatja be; az AmIGod Köteles Leander side-projectre, s ez lesz a legelső teljes koncertjük is egyben; a TÉR-IDŐ pedig a hazai rock színtér egyik legendás formációja, mely ezidáig nem kapta meg az alkotásai mélységét, szépségét megillető elismerést, hiszen 1994 nyarán rögzített első lemezük csak 21 év késéssel, idén jelenhetett meg CD formátumban.

Időpont, helyszín: 10.24. , A38 Hajó

Jegyár: 1800 Ft/2200 Ft

Facebook esemény
 

10.31. / 9. HIPERKARMA HALLOWEEN / AKVÁRIUM KLUB 

hiperk.jpg

Tudjuk, hogy nem magyar hagyomány, de a mi népünk is ijeszteget, ha rossz szellemek közeledtéről van szó. Idén ebből az ijesztegetésből  kilencedszer veszi ki a részét a népszerű magyar alternatív zenekar. Most már biztos, hogy nem e világi élményekben lesz részünk a művészek oldaláról a zene miatt, a közönség oldaláról pedig a felöltött jelmezek és rémisztő sminkek miatt. 

Időpont: 10.31. 20:00 Akvárium Klub 

Jegyek: Elővételben: 2800 Ft ITT

 

11.01 / WELLHELLO-WEEN / BARBA NEGRA MUSIC CLUB 

fluor.jpg

Úgy látszik, a Fluor Tomi és Diaz által alapított együttes tagjainak eszük ágában sincs megpihenni a komoly, nyári időszak után. Az elsőre meghirdetett koncert szinte azonnal teltházas lett, ezért a művészek kénytelenek lesznek még egyszer odafáradni a Barba Negraba, hogy feldobják az ijesztő ruhába bújt fiatalokat. 

Időpont, helyszín: 11.01 19:00

Jegyek: 3000 Ft ITT

Facebook esemény


 

További októberi programok itt:

HELLÓ OKTÓBER! / KULTURÁLIS PROGRAMOK

 

Velünk aztán szórakozhatsz:

ERZSÉBET KIRÁLYNŐ ONLINE

RÚZSOK, AMIKET MINDENKÉPP KI KELL PRÓBÁLNOD

BACKSTAGE - MINDEN, AMI ROCK'N'ROLL #1

WINE'N'ROSES - AZ AFRIKAI RÓZSA ÉS A MAGYAR BOR HÁZASSÁGA

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr367849580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása