Erzsébet királynő online

Megjelent: 2015.09.09. 18:36
Írta: colorcam

A királyné rekordot döntöget. Olyan régóta van a trónon, hogy el sem tudom képzelni, hogy egyszer majd más veszi át a helyét. Egy biztos, ott hagyja keze nyomát a történelemkönyvekben. Erzsébet azonban nemcsak a fontos döntésekben, hanem a protokollban és a királyi divat területén is otthonosan mozog.
queenfacts-televis_3398643k.jpg

Ha nagynéném 80 felett is tolja a Facebookot, akkor miért csodálkozunk, hogy II. Erzsébet Twitterezik? Még 2014-ben posztolt először egy megnyitóról. Folyamatosan haladt a korral, hiszen már 2003-ban elküldte első SMS-ét, 2007-ben YouTube csatornát indított (nyilván nem ő, de használta).

nn_9_queen_twitter_141024.jpg

A királyi oldalon karácsonyi üdvözlettel köszöntött mindenkit, és a mai napig virtuálisan belelapozhatunk a család történelmébe, ahol számos érdekességet is megtudhatunk. Nem titkolja, hogy az internet-használat mögött az a tény is áll, hogy így könnyebben meg tudja szólítani a fiatalokat.

youtube-royal-wedding.jpg

Eszközök terén is jól áll Erzsébet. Királyi iPod, iPad és ki tudja még mi. Bár ezek tartalmát szívesen látnánk, valószínűleg erre sosem fog fény derülni, de tippelni azért lehet. A rekorder királynő ugyanis odavan a katonai indulókért.

Na meg az X-faktorért.

...és a Downtown Abbey-ért.

downton-abbey-series-2-cast-promo.jpg

Rendszeres nézője a sorozatnak, de nemcsak ő, hanem Kamilla és Katalin hercegnő is. Annak ellenére szeretik, hogy számos történelmi pontatlanságot tartalmaz, amit persze a királynő egyből kiszúr. - Ezt Brian Hoeytől, a királyi család önéletrajzírójától tudjuk.

Őfelsége az első számítógépét egyébként Ronald Reagantől kapta. Az nem most volt :)

 

CC

 

Ha még érdekesre vágysz, ki ne hagyd:

MUCIKA, A LEGJOBB BARÁTNŐ

5 TERMÉK A LUSHTÓL, MELY GARANTÁLTAN VISSZAHOZZA A NYARAT

TEGNAP HAZUDTAM LEGUTÓBB A KOMMENTELŐKNEK - SIXX INTERJÚ

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr577773444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása