Rúzsok, amiket mindenképp ki kell próbálnod

Megjelent: 2015.09.26. 13:34

Imádom a rúzsokat. Erőteljes karaktert adnak az arcnak anélkül, hogy órákig pepecseltél volna a tükör előtt. Instant önbizalom, ki kér belőle?  ruzs.jpg

1. L'Oréal Paris - Colour Riche, Fairest Nude

Nagyon nehéz a bőrtónusnak megfelelő nude rúzst találni, azt javaslom, hogy sokat próbáljatok ki, mielőtt egy mellett leteszitek a voksotokat. Illetve fontos hogy, tisztában legyünk azzal, hogy ami nyáron jól áll, nem biztos hogy a téli arcszínünknek is megfelel. Legyen inkább két árnyalat a palettátokban.

2. MAC - Ruby Woo

Ikonikus, a sztárok kedvence. Talán azért mert szinte mindenkinek jól áll. Irány a MAC, a sminkesek az üzletben készségesen segítenek majd.

3. YSL - No.19 Fuchsia

Ha valami különlegesre vágysz, válassz egy pompás lilát, egyből hercegnőt varázsol belőled. Akinek nem túl fehérek a fogai, mindenképp tesztelje le a színt vásárlás előtt, nehogy hercegnő helyett gonosz boszorkány mosolyogjon vissza a tükörből.

 

 

4. Dior - Rouge Dior, 999

Az első vörös rúzsom volt, 20 éves korom tájékán, addig nem mertem ilyen színt használni. Azóta el sem tudom képzelni, hogy ne legyen nálam, ha fontosabb eseményre készülök.

5. Clinique - Black Honey

Az őszi-téli szezon legfontosabb árnyalata. Ne féljetek ettől a sötét színtől: remekül megy púderszínű ruhákkal.

6. Chanel - Rouge Allure Intense, Pirate 

Kékespiros árnylata még a fogaimat is fehérebbnek mutatja. Kötelező beszerzés.

Mielőtt rúzsoznátok, ne feledjétek, akkor lesz a legszebb az eredmény, ha hidratált és sima ajkakra teszitek fel a színt. A legegyszerűbb egy kiszuperált fogkefét befogni a radírozási feladat teljesítésére. Hozzávalók: egy kis cukor és olívaolaj elegye, és máris pillanatok alatt pihe-puha lesz a szátok. S.O.S. út közbeni segítség lehet pl. az én kedvencem, a Body Shop ajakápolója, szerintem a shea vajas a legfinomabb illatú-ízű.

Remélem, hogy tetszett az összeállítás, és megtaláltátok a saját kedvenceteket, amely örökre a stílusjegyeitek közé tartozik majd!

 

NIKOLETT N. STYLING

 

Képek:

L' Oreal - matteglamour.com

forrás egy része: Marie Claire 

 

Ha tetszett, így lesz ez ezzel is:

DANIEL WELLINGTON KEDVEZMÉNY COLORCAM OLVASÓKNAK!

5 TERMÉK A LUSHTÓL, MELY GARANTÁLTAN VISSZAHOZZA A NYARAT

ÚJ RUHÁKAT A SZEKRÉNYEDBE!

MAGYAR STARTUP ÉS DESIGN A LÁTÁSSÉRÜLTEKÉRT

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr987793670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása