5 termék a Lushtól, mely garantáltan visszahozza a nyarat

Megjelent: 2015.09.03. 12:50

A Beauty-rovat olvasóinak bizonyára feltűnhetett már, hogy előszeretettel írok az angol cég természetes és illatos kozmetikumairól. Bár korábban néha túlzónak találtam egyes termékeik árát, be kell valljam, ma már egyre többre értékelem a természetes összetevőkből álló, igazoltan natúr szépítőszereket, hiszen nap mint nap tapasztalom jótékony hatásukat. Most 5 olyan terméket szeretnék bemutatni nektek, melyek mindegyikének nagy hasznát vettem a nyári hőségben. Szerencsére az ősz kezdetével sem kell búcsút vennünk tőlük, akár egész évben a táskánkban lapulhatnak, ráadásul minduntalan megidézik majd a nyarat.

summer.jpg

 

1. Tusfürdő: Happy Hippy Shower Gel

A nyáron három fesztiválra is sikerült eljutnom, és talán nem is kell ecsetelnem, hogy mennyire jól jött egy végigbulizott éjszaka után a frissítő zuhany vagy éppen másnap az ébresztő-zuhany. Pont az a jó ebben a tusfürdőben, mely egyébként a legnépszerűbb termékek közé tartozik a Lush-nál, hogy bármikor, amikor extra energiára van szükséged, bevetheted. És ez ugye téli munkás reggeleken is megtörténhet... Gyakorlatilag egy egész grapefruit rejtőzik benne: a levétől kezdve az illóolajon keresztül még a héjából is tettek bele. A nyári hippy-feeling szuper, de részemről csak az illatos verzió játszik :)

img_9402.jpg

2. Parfümök: Sun és Vanillary

Ez a két mini-parfüm állandóan a táskámban lapul, szerencsére pont akkorák, hogy nem lesz tőlük több kilóval nehezebb az amúgy is súlyos titkokat rejtő női táska. Nyáron a Sun volt a sláger, de ahogy kezd hűvösebbé válni az idő, a Vanillary is egyre inkább előtérbe kerül. Mindkét illat (és a Gorilla-parfümcsalád többi tagja is) háromféle kiszerelésben kapható: 10 és 30ml-es változatban illetve szilárd parfümként egy 12g-os tégelyben.

A Sun maga a nyár: letisztult citrusillat a brazil narancs, mimóza és szantálfa jegyeivel. Tartóssága közepesnek mondható, de külön érdeme, hogy a szúnyogokat is távol tartja egy ideig, és mennyivel jobb alternatíva mint egy szúnyogriasztó spray :)

A Vanillary szilárd parfümöm pont úgy néz ki, mint egy cuki ajakápoló, és tulajdonképpen úgy is kell használni: csak nem az ajkakra, hanem a nyakra vagy a csuklóra kell kenni. Fair trade vaníliakivonatból készült, amit tonka és jázmin egészít ki. Édesen csábító illat, ami nem csak nyáron, hanem akár karácsonykor is simán bevethető.

p_20150624_125659.jpg

 

3. Arctonikok: Eau Roma Water és Breath of Fresh Air

Az Eau Roma Water arctonikkal még a tavaly nyár végi leárazáskor ismerkedtem meg, és tipikus női vásárlóként többek között azért vettem meg, mert a címkén ott virít egy kis "Ciao Bella" felirat, ami az elnevezésben rejlő Rómával együtt már ellenállhatatlanná teszi a kis fekete flaskát. Szerencsére vásárlás után megnyugodtam, hogy a benne rejlő tonik megérte az árát. Bár először kicsit megrémisztett az ajánlásban az "érett bőrre" felirat (még nem érzem magam elég érettnek), de be kell vallanom, hogy ez a termék a minden nap használt kozmetikumaim közé tartozik. Rózsavíz van benne, ami megnyugtatja az érzékeny bőrt és csökkenti a kipirosodást (tanúsíthatom, hogy így allergia-szezon idején priceless) illetve levendulavíz, amely puhítja a bőrt és kedvezően hat a faggyútermelésre. Személy szerint én nem használok arckrémet nyáron, mert zsírosodásra hajlamos problémás bőröm van, de épp ezért sokszor érzem, hogy mégis szükség lenne valami hidratálásra. Úgyhogy mióta van "római vizem", arctisztítás után reggel és este csak magamra fújok egy kis permetet és máris megoldottam ezt a problémát.

A nyári hőségben egyébként átváltottam a Breath of Fresh Air testvér-tonikra, mely gyakorlatilag palackba zárt tengervíz különböző illóolajokkal kiegészítve. Nemcsak arcfrissítésre használtam, hanem arctisztító folyadékként is vattapamacsra fújva. További bónusz mindkét termék esetében: hogy fixálják a sminket, így csak jóval hosszabb idő után lesznek panda szemeim :) Az arctonik-családnak van egy harmadik tagja is  egyébként, a Tea Tree Water, melyet kifejezetten a zsíros, pattanásos bőrre fejlesztettek ki.

img_6920.jpg

 

A termékekről további információt ITT találtok, de talán legjobb személyesen megszaglászni a különböző illatokat. Biztosan tudjátok, hogy a Szent István körúti üzlet a Westendbe költözött, ahol viszont az eddigi legnagyobb területen válogathatsz a kozmetikumokból.

 

Szöveg és képek: Panni

Borítókép: static.curazy.com

 

Szépséges cikkeink még:

MUCIKA, A LEGJOBB BARÁTNŐ

NYÁR VÉGI TREND-ROBBANÁS - HOMOKOT A HAJBA

5 CSAJOS DOLOG, AMIKKEL MÉG SZÍNESEBB A VILÁG

SZUPER KREATÍV MŰHELY SZUPER HAJAI- INTERJÚ LÁZÁR JÓZSEFFEL

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr87756340

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elhízás miatt nem kell kalória csökkentett diétát kezdeni. 2015.09.03. 16:11:34

A második világháború után az emberek szegények voltak, és nem volt elég élelmiszer. Felesleges lett volna az elhízással törődni, hiszen a legtöbb ember nagyon sovány volt. Az orvostudomány fejlődésének és a javuló gazdasági felté...

Trackback: A viaszpecsétgomba terhes nőknél is szükséges! 2015.09.03. 16:11:10

A ganoderma terhes és vajúdó nők számára egyaránt szükséges. Amikor egy nő teherbe esik, a szülei talán aggódnak, hogy adhatnak-e neki ganodermát. A várandós anyáknál gyakoriak a hangulatingadozások, különösen az első gyermek eset...

Trackback: Mai civilizációnk életminőségének veszélyei és lehetőségeink, hogy megelőzzük a betegségeket. 2015.09.03. 16:10:46

Mostani világunkban ahol nagy a népességrobbanás és nagyok a gazdasági különbségek a fejlett és elmaradott országok, sőt földrészek között sokan nem is tudják miért van ez a sok kóros elhízás, ami persze a betegségek kialakulásána...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása