3 tuti tipp, hogy lefoglald és játszva tanítsd a gyereket

Megjelent: 2015.06.12. 14:48
Írta: colorcam

Már a legszigorúbb iskolában is felkerült a szünidő elejét jelentő "V" betű az osztálytermek tábláira, és a szülők elkezdtek azon tanakodni, vajon mivel foglalják le a fagyira és felhőtlen szórakozásra vágyó csemetéiket. Ha te is szülő vagy vagy fiatal nagy tesó, akinek ilyenkor természet adta kötelessége lefoglalni a kisebbet, olvass tovább és tudd meg, hol érezheti magát a legjobban a gyerek hétvégén és hétköznap. 

summer_kids.jpg

GENERALI GYEREKSZIGET (június 6-28.)

Gyerek-szórakoztatás szempontjából ez a eseménysorozat biztos pont lehet a nyár első hónapjában, ugyanis minden szombaton és vasárnap szabad az út az okosodni és szórakozni vágyó gyerkőcöknek. A rendezvény olyan, mint egy piciknek szóló fesztivál, annak minden kapcsolódó programjával. 40 mesés helyszín, koncertek és játékos sátrak, ahol június második hétvégéjén többek közt még azt is megtudhatod, hogyan bírhatod egészséges nassolásra a porontyot. A színpadokon olyan fellépők tűnnek fel, mint a már minket is álomba ringató, idén ismét Fonogram díjat nyert Halász Judit, a Kaláka együttesből is ismert, Kossuth-díjas Gryllus Vilmos és egy érdekesség, az apukákból verbuválódott zenekar, az Iszkiri. A koncertek, bohócok és kreatív sátrak meglátogatása előtt vagy után pedig június 14-én a Harlekin Bábszínház is magára vonja a kicsit figyelmét.

Aktuális program  ITT 

gyerek.jpg

 

CSILLEBÉRCI KALANDPARK 

Ha el szeretnél bújni a nagy meleg elől és valami aktív programra is akarod csábítani a gyermeked vagy kistesód, akkor feltétlenül vidd el a Normafa mellett található kalandparkba, ahol a fákon ugrálva várnak rá érdekes megoldandó feladatok. A piciket a köteleken, lelógó deszkákon, csúszdákon sem kell féltened, ugyanis a jegyhez járó speciális rögzítő pántok mellett  a park szakavatott dolgozói is folyamatosan figyelnek rátok, nehogy valami bajotok essen. A legfiatalabbaknak gyermek pályát alakítottak ki, amit a fák tövének lehető legkisebb közelségében helyeztek el, a magasabb tizenévesek pedig nyugodtan kipróbálhatják a felnőtt pályát is.

Weboldal, programok ITT 

 

hyermekvas.jpg

Forrás: gyermekvasut.hu 

 

NAPOZÓ

Abszolút kompromisszumos megoldás, ha te vagy az idősebb testvér, akire a hét közepén rábízták a kis húgát vagy a kis öccsét. Az újonnan nyílt strandon, mely szintén az előbb említett Csillebércen található, egy olyan medence foglal helyet, amiben már a nagyobbra nőtt 7 éveseknek is leér a lába. A vízben emellett különböző matracok, úszógumik találhatóak, sőt van olyan is, amit kifejezetten 2-4 éveseknek terveztek. A win-win az egészben, hogy miközben a kicsit szórakoztatod a vízben, a háttérben a legmodernebb elektronikus zenék szólnak - persze nem túl nagy hangerővel. Bővebben: ITT napozo.jpg 

Heti ajánló:

BMW I3 (REX) teszt - elkerülhetetlen

TOP 5 kutyabarát kávézó Budapesten

10 világhírű fellépő a legnagyobb nyári fesztiválokon

ESETLEG - a Mama rakta el a befőttet

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr547536736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása