Közhelymentes Halloween kosztümök

Minek öltözz, ha unod a szexi boszit, a csontváz sminket és a Playboy nyuszit?

Megjelent: 2018.10.28. 08:28

A Playboy nyuszi fogalmam sincs, hogy került be a klasszikus halloweeni kosztümök közé, de minimum halottnak kellene lennie ahhoz, hogy valid legyen a jelenléte. Ne érje szó a ház elejét: egyszerűen imádok beöltözni, de úgy látom, sokan csak arra használják a jelmezes bulikat, hogy végre kitegyék azt, amit amúgy a hétköznapokban nem mernek. Ezért idén úgy döntöttem, olyan dolognak öltözök, ami annyira lejárt, hogy szinte új és aminek senki se fog, aki szerint még mindig menő a kamionos és a... 
beautiful-dark-eerie-212410.jpg

 

Szellem

Ennél egyértelműbb és egyszerűbb választás nincs. Fogsz egy lepedőt, ami mondjuk nem kell, vagy nagyon le van akciózva, kivágod a szemeidnél és a szádnál, majd felhúzod gyakorlatilag bármilyen ruha fölé. Ha nagyon menő akarsz lenni, akkor fogsz egy karácsonyi égősort és szépen körbetekered vele magadat, hogy lehetőleg mindenki értesüljön arról, hogy hamarosan "jelenésed lesz". 

halloween05.jpg

 

E.T.

Ki a franc öltözik E.T-nek? Senki. Már amúgy is régen hazabiciklizett. Elnézve a DIY videókat, valami kukac szerű izébe kell bújnod, ami ha lehet szabadon hagyja a végtagjaidat, melyekre további két-két kukac szerű izét húzol és széttrancsírozol egy plüss figurát, amit a kapucnihoz varrsz. Semmi gond az egésszel akkor, ha nincs jobb dolgod a hétvége alatt, de ha könnyíteni akarsz a műveleten, fogsz egy piros pulcsit, egy bringát és egy plüss figurát, aztán te leszel a kisfiú, aki ufóval sunnyog a városban. 

halloween06.jpg

 

Kaszás 

Sok kreativitást ez sem igényel. Inkább sok fekete anyagot. Ha antiszoc vagy: egyszerűen zseniális. Egy fekete bő ruha, egy sötét lepel, vagy kapucni, egy - leginkább - műanyag kasza és sok-sok fekete arcfesték. Ha igazán túl akarod tolni, akkor az sem árt, ha felkészülsz híres halálesetekből, arra az esetre, ha valakinek mersze lenne vizsgáztatni az éj leple alatt. De cigit is tarhálhatsz. 

halloween03.jpg

 

Fekete macska

Az oviban még cuki, aztán elég szexi. Ha már van gyereked, akkor igen szakavatottnak kell lenned a hosszú farkak legyártásában, de akkor sem lesz sok gondod, ha még nem vagy gyakorlott szülő, gyakorlott óvodással. Egy fekete feszülős naci, egy hosszú ujjú, fekete felső, egy bárhonnan beszerezhető cicafül és a farok. A farkat legkönnyebben egy elhasznált harisnyából tudod legyártani, amit tele kell tömnöd puha ronggyal, hogy hiteles legyen. Szemceruzával vagy tussal készíts cicaszemet, kis bajuszt és jól gyakorold be a csábos pillantásokat is. Nem hiszem, hogy sokat kell majd költened italokra.

halloween02.jpg

 

+1: Playboy nyuszi zombija

Ha valaki nem tud beszerezni egy valamire való nyuszis jelmezt, az ássa el magát a beöltözős bulik világában. Legrosszabb esetben vehetsz egy bodyt és valami pompomot a hátsó részre. Ha ezzel megvagy, már csak azt kell kitalálni, miben haltál meg. Hugh Heffner kísértete szó szerint halálra rémített, vagy valaki le talált lőni vadászat közben. Rajtad múlik: csak jelenítsd meg! Az évnek ebben a részében elég sok előre gyártott, lőtt sebet lehet kapni, úgyhogy a nyuszi-szett mellett biztosan lesz egy olyan is, ami neked kell. Heff-hez nem tudunk mit hozzáfűzni, aki nyuszinak áll, ne sírjon, ha megijesztik... 

halloween07.jpg

 

Szöveg: 

web_ala_i_ra_s_brigi.png

Borítókép: Pexels, többi kép: Pinterest

 

Még több Halloween: 

FÉLELEM ÉS RESZKETÉS A NAPPALIBAN: EZEK A VILÁG LEGRÉMISZTŐBB KÍSÉRTETHÁZAI

5+1 SZUPER HALLOWEEN-I JELMEZ, AMIT OTTHON IS ELKÉSZÍTHETSZ

AZT A KUTYAFÁJÁT! - RÉMES HALLOWEEN KOSZTÜMÖK EBEKNEK

KÍSÉRTETEK TÖLTÖTTÉK MEG A SOROKAT CSEHORSZÁGBAN

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr5214305295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása