Júliusban ez is lesz még! - Programajánló

Megjelent: 2016.07.12. 11:34
Írta: colorcam

Már javában tombol a nyár és szinte minden napra jut valami csemege a városban, a folyók és a tavak partján, esetleg a Balaton kellős közepén. Koncert és látnivaló nélkül ebben a hónapban biztos nem maradunk. 

legs-window-car-dirt-road-51397-large.jpg

 

THISSIZZ PETE TONG / AKVÁRIUM KLUB / 07.15. 

image_89.jpeg

A Thissizz party sorozat célja, hogy szépen összehozza az elektronikus zene méltán ismert szereplőit és csiszolatlan gyémántjait a hazai klubélet színfalai közt. A júliusi alkalom főszereplője ezúttal az eredetileg underground soul zenétől indult és hatalmas karriert befutott  Pete Tong lesz. A lemezlovast híres dallamai mellett a BBC1, Essential Selection házigazdájaként és olyan emberként ismerik, aki rengeteget tett azért, hogy a többek közt Detroitból induló irányzatok ma Anglián keresztül Európa és a magyar közönség kedvencei legyenek. 

Jegy: 

Kedvezményes: 4000 Ft 

Normál: 5000 Ft

VIP: 7000 Ft 

Facebook esemény

 

DONAU MASTERS OLD TIMER RALLYE TOUR /  HŐSÖK TERE / 07.16. image_91.jpeg

Ismét begördül az Old Timer kocsik krémje Budapestre 2016. július 16-án szombaton. A Donau Masters Old Timer Rallye Tour 10. évfordulóját ünnepli idén, és a közel 1000 km-es, Németországból induló túra elegáns finisét idén újra a budapesti közönség élvezheti. Csekkold le a közel 100 csodás veterán autó kavalkádját a Műcsarnok parkolójában a hétvégén, délután 5 órától.

Ingyenes 

Facebook esemény

 

RED BULL AIR RACE / BUDAPEST / 07.16. 

image_86.jpeg

A  Red Bull Air Race talán az egyetlen esemény, ami miatt minden hepciáskodás nélkül le lehet zárni a Lánchidat - persze a tűzijátékon kívül. Az idei program hasonlóan alakul a már megszokott verseny menetéhez: két napon keresztül több pilóta próbálkozik meg azzal, hogy  a Red Bull által felállított akadályokkal megküzdjön és a híd feletti, valamint a híd alatti figurákkal kápráztassa el a közönséget. Az eseményen emellett számtalan kiegészítő program is lesz, mint például autogram osztás  a Budaörsi Repülőtéren. 

Ingyenes 

Facebook esemény

 

CAMPUS FESZTIVÁL / DEBRECEN-NAGYERDŐ / 07.20-24.

campus.jpg

Tavaly nyáron jártam először a debreceni Campus Fesztiválon, és olyan jól éreztem magam, hogy végül egy egész bejegyzés született az élményeimről némi eufóriával átitatva (ITT olvashatjátok). Lehet azért, mert már elmúltam harminc, de nagyon tudtam értékelni, hogy nem lesz tele orrom-szám homokkal, hanem füvön és fák árnyékában ugrálhatok Kiss Tibi meg Caro Emerald zenéjére. Szuper koncertekből idén sem lesz hiány, én a csütörtöki napot néztem ki jó előre, mert akkor lép fel a holland indie-rockot játszó Kensington ( a külföldi fellépők közül egyébként aznap zenél a drum and bass nagyágyúja, a fiatal belga DJ, Netsky is), a magyarok közül pedig a hőn szeretett Quimby, a Kiscsillag, a Budapest Bár, Anna & The Barbies ... soroljam még?

Jegyek (a kedvezményes árak július 15-ig érvényesek!):

Bérlet (4 napra): 15.990 Ft

Napijegy szerda: 3.990 Ft

Napijegy csütörtök/péntek/szombat: 6.490 Ft

Facebook Event

 

SZABÓ BALÁZS BANDÁJA - KOMPKONCERT / TIHANYI RÉV / 07.22.

image_90.jpeg

Szabó Balázs andalító dallamival az utóbbi évek egyik olyan előadójává avanzsált, aki a zenei minőséget megtartva érdemelte ki több száz ezer ember szeretét. Balázs számtalan nyári koncertje közül ez lesz az egyik legkülönlegesebb: a Tihanyi Révből induló kompon zenél majd bandájával a lemenő nyári nap sugarai alatt a magyar tenger kellős közepén.

Jegy: 

Elővételben : 2990 Ft

Helyszínen : 3990 Ft

Facebook esemény

  

MŰVÉSZETEK VÖLGYE / KAPOLCS / 07.22-31.

884-1.jpg

Idén július 22-én indul és tíz napon át tart az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye. A tavalyi, 25. jubileumi Völgy során sikerült kilépnem térből és időből, s elvesznem ebben a hangulatában semmihez sem fogható helyen, amiről be is számoltam nektek (ITT). Már alig várom, hogy ebben az esztendőben (a rengeteg koncerten és programon kívül) mit tartogat számomra a barátságos falvak közt bujkáló Véletlen! Találkozzunk ott!

 Jegyek:

10 napos bérlet: 35.000 Ft  (csak elővételben)

5 napos rugalmas bérelt: 18.000 Ft (csak elővételben)

Napijegy: 11.000 Ft  (nyugdíjas és diák: 10.000 Ft)

www.muveszetekvolgye.hu

Facebook esemény

 

BOHÉM LÉGYOTT / GILVESY PINCÉSZET / 07.23.

gilvesy.jpg

Balaton, telihold, bor, zene és tánc - mindez július 23-án szombaton Hegymagason, a Szent György hegyen található Gilvesy Pincészetben. A borok mellé az étkeket a Sarki Fűszeres biztosítja, a zenei aláfestésről a Zrínyi Pop és Hegyi Dóri valamint DJ Kölyök gondoskodnak kellemes jazz és swing dallamokkal. Naplemente csodás balatoni panorámával, gasztro csodák, majd buli hajnalig - nem kérdés, hogy mi ott leszünk! Ha pedig szeretnél többet megtudni a házigazdáról és az eseményről, olvasd el Szauer Judit gasztro PR szakértő a tulajdonos Gilvesy Roberttel készített interjúját ITT.

Jegyek:

5.800 Ft (egy üveg Bohém 2015 bor jár hozzá)

12 éves kor alatt ingyenes

Online jegyvásárlás

Facebook esemény

 

 

NYÁR VAN NYÁR!

Legyünk egyszerre mindenhol - Túlélőkészlet a fesztiválszezonra

Bikinialak helyett - Önbizalomtuning a nyárra

Újra Bali - Mert van úgy, hogy visszavárnak

Az indián törzsfőnök lánya - kontúrozás step by step

Egy szál melltartóban - 3 titok a ruha alatt 

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr468874970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása