Egy szál melltartóban - 3 titok a ruha alatt

Megjelent: 2016.06.13. 07:00

Ez a poszt nem férfiaknak készült, hanem nekünk, nőknek nyújt egy pici segítséget abban, hogy ne tévedjünk el a  fehérnemű boltban a szebbnél szebb és kényelmesebbnél kényelmesebbnek ígérkező darabok közt. Mert ugye mindkét szempont fontos. Lássuk, mi az a három tuti darab, amit az idei nyári szezonban kár lenne kihagyni. 

img_4505.jpg

Melltartó: Triumph Amourette, Szoknya: PRIESTON by Noémi Nagy, Napszemüveg: Parfois,  Szék, párna: La Tenda Home, fotó: Farkas Anna 

 

1. titok: Az örök fekete

A kis fekete ruha mellett klasszikussá vált a ruhát kiegészítő vagy éppen az alatta sejtelmesen megbújó csipkés fekete melltartó. Ebből tapasztalataim szerint sosem elég. Sosem. És ha már itt tartunk, jobb lenne, ha csak akkor ütne át vagy látszana ki, amikor azt mi úgy akarjuk. A képen (és a borítóképen is) látható Triumph Amourette kollekciós darab pontosan ilyen: ha kell, szépen elsimul a sötét felső alatt, ha pedig azt akarjuk, hogy kiegészítsen egy szimpla, vastagabb pántos topot vagy felsőt, akkor szépen előbukkan és valami igazán izgalmas dolgot hagy sejtetni... 

brigi1.jpgMelltartó: Triumph Amourette, Szoknya: CUKOVY / TREASURE BUDAPEST Karkötő: Coccinelle - Kép: Oláh Attila

 

2. titok: A merevítő nélküli 

A kis fekete mellett pár évvel ezelőtt a sokszínű fehérneműk is felütötték a kosaraikat a kifutókon és azóta el sem lehet képzelni az új kollekciókat egy-egy játékos darab nélkül. Sőt már azt is tudjuk, hogy létezik olyan melltartó, amit nem elég, hogy feldobnak egy szuper divatos virágmintával, de még azt is megoldják, hogy merevítő nélkül adja meg a szükséges tartást - amit különösen akkor fogsz értékelni, ha te is a nagyobb keblűek táborát erősíted. 

img_4564.jpg

Melltartó: Triumph Mon Amour Fou , Sort: Pull and Bear, Blúz: H&M Kiegészítők: La Tenda Home - Kép: Farkas Anna

 

3. titok: A formázó 

A csodamelltartó fogalmát is lehet fokozni azon túl, hogy elhagyják belőle az olykor zavaró körmerevítőt. Mégpedig azzal, hogy különböző funkciókat adnak neki, amitől szépen a kívánt formára rendezi a melleket. Mi ebben az esetben a nagyobb keblekre tervezett, Lift Up melltartót teszteltük, ami a tapasztalat szerint szinte észrevétlen segítőként bújik meg a ruha alatt és még egy egész napos cipekedés során sem válik kényelmetlenné. 

brigi2.jpg

Melltartó: Triumph Magic Boost Lift Up,  Nadrág: CUKOVY/ TREASURE BUDAPEST  Karkötő: Coccinelle  -

Kép: Oláh Attila

 

+1 titok: A kiegészítők 

A tökéletes érzéshez a melltartó mellett elengedhetetlen, hogy a tökéletes táskát is magaddal vidd a meseszép kiegészítőkkel tele rakott otthonodból. Ha szeretnél egy igazán csajos napot, akkor pattanj egy piros magassarkúba,  fogd a picike, sikkes kézitáskádat és nézz be az igazi kincseket rejtő La Tenda Home-ba, ahonnan fotósorozatunk dekorációja is érkezett.

img_4597.jpg

Cipő: Musette, Táska: Coccinelle , Cipő: Musette Dekoráció: SIA - La Tenda Home, Nadrág: CUKOVY / TREASURE BUDAPEST - 

Kép: Farkas Anna

 

Szöveg: Pozsgai Brigitta

 

Haj: Lazar's

Smink: Pacsuta Ági

Styling és modell: Pozsgai Brigitta

Fotó: Oláh Attila és Farkas Anna

 

 

 

NŐI VONALAK  

Instagram: @colorcam_ws

Interjú Maróy Krisztinával, a Glamour főszerkesztőjével

Újra Bali - Mert van úgy, hogy visszavárnak

CASCA - A csoki-mennyország

Rózsás hangulatban - Válogatás kedvenc rózsás termékeinkből

 

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr798745772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása