A szőke nő tesztel - Kevin Murphy-termékek

Megjelent: 2016.02.04. 02:54

Egészen problémás csoportba tartozom, ami a hajkoronámat illeti. Szőke, szőkített, eredetileg hullámos, lusta nőni és mindennek tetejébe pár éve adtak neki egy hatalmas nagy pofont egy most nem említeném milyen hatalmas nagy szalonban. Úgyhogy elkezdtem keresgélni, egyben hatalmasakat szívni és végül nagyokat örülni. A festékek terén a Kevin Murphy - amit a belváros kellős közepén, a Lazar's , prémium termékeket forgalmazó fodrászszalonban is használnak- már bevált, a sörényem pedig egyre jobban kezdett hasonlítani. De nézzük mi a helyzet a márka más termékeivel, pláne melyek télvíz idején is jól jönnek...

image_43.jpeg

 

 

UN.TANGLED

image_48.jpeg

Mint említettem, hullámos fürtökkel rendelkezem, ami nem is baj, ha épp a szőke herceggel van randim, vagy ha valami könnyed esti programra igyekszem; de egy ennél hivatalosabb eseményen - tárgyalás, elegáns vacsora- jobban jön a rendezett frizura. Azt pedig mondanom sem kell, hogy akárhogy simítom, félóra múlva azonnal visszagöndörödik. Az Un.tangled spray-t  kifejezetten azoknak találták ki, akik annyira azért szeretnek a természet adta hajkoronával dicsekedni, hogy ne a végleges megoldást válasszák. A terméknek nagyon könnyed állaga van, ami a nedves hajba fújva fejti ki a hatását - persze, ha hagyod hatni. Nem kell belőle feltétlenül sok, sőt inkább annyit igyekezz fújni, hogy egy kis dörzsöléssel körülbelül egyenletes mennyiséget tudj eloszlatni a hajadon, ellenkező esetben össze fog ragadni és úgy fogsz kinézni, mint akire ráborult a zsíros bödön. A másik fontos dolog, hogy mivel ez egy hajápoló is egyben, hagynod kell, hogy kifejtse a hatását, de nem kell megijedni: pont annyi idő kell neki, hogy azalatt be tudod magad kenni testápolóval vagy le tudod mosni a körömlakkod. Ezután pedig már csak annyi teendőd marad, hogy egy kefe segítségével a kívánt formára szárítod a hajkoronád.

 

ANGEL DOO.OVER

image_47.jpeg

Ha néha inkább tovább alszom a kelleténél - persze csak nagyon, nagyon ritkán - akkor mindig el kell játszanom a gondolattal, hogy vajon mit hagyjak ki. Próbálgattam több száraz sampont a lustán indult napokra, de általában az lett a vége, hogy összeragadtak a fürtjeim és elkéstem. Ezt a kis csodát akkor irigyeltem meg, amikor az egyik forgatás előtt a barátnőm hajára fújták, akinek sürgős tőemelésre volt szüksége. Mint később számomra is kiderült, ezt a nagyon könnyed kis terméket száraz samponként is lehet használni, aminek minden kissé szétszórt vagy elfoglalt lány fürdőszobájában meg kell bújnia. Felemeli a lelapult hajtöveket és még egy nagyon fincsi, trópusi illatot is ad hozzá, ami miatt mindenképp tanácsos a parfümöt sokkal később magunkra fújni vagy arra a napra hagyni. Tökéletes matt álca, de azért másnap moss hajat! ;)

 

SHIMMER SHINE 

image_46.jpeg

Amikor ezt fújták rám, mindig úgy éreztem magam, mint egy hippy hercegnő, aki épp most készül valami jó kis táncra a Hair-ben. Szerencsére nem adtam elő a jelenetet az utcán, de azért jó volt lobogtatni a fürtjeimet. A Shimmer.Shine hatása elsősorban éles fényben érvényesül, ugyanis tele van picike, arany színű csillámokkal. Ha egy napfényes sétára vagy egy olyan eseményre vagy hivatalos, ahol az egy főre jutó vakuk száma meghaladja a kettőt, akkor mindenképp jó kis trükk lehet, főleg hogy még a káros sugaraktól is megvéd. A spray-t az aranyló csillámpor miatt inkább aranyszőke vagy sárgásabb szőke árnyalatú hajhoz ajánlanám, a hamvas csillogáshoz más termékeket fejlesztettek ki.

Ha kíváncsi vagy, mely termékek felelnek meg a te hajadnak, akkor látogass el Budapesten a Paulay Ede utca 8. szám alatt található Lazar's-ba, ahol szakavatott emberek vezetnek be a kiemelt minőségű hajápolók és hajformázók világába. 

 

Pozsgai Brigitte

Képek: Kevin Murphy-saját

 

 

 

Nőktől nőknek

A NAGYBETŰS NŐ KIEGÉSZÍTŐI - TÁSKÁK A MARIE ANNE DESIGNTÓL

WONDERLAB - KREATÍV ALKOTÓKÖZÖSSÉG A MAGYAR DIVATÉRT

TEENAGER L'AMOUR - MISS SPORTY ÉS PLAYBOY TESZT

ÍGY VÁLASSZ KABÁTOT AZ ALAKODRA - ÉS ITT VEDD MEG!

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr288261632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása